ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۳، شماره ۵۹ - ( ۱۳۹۵ )
بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل ٢-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت و بیاتی نان حاصل از خمیر منجمد
ص. ۱۱-۱
فرزانه مرادخانی
،
مانیا صالحی فر
*
،
مریم هاشمی
چکیده
(۵۷۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۳۹۶ دریافت)
بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل ٢-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت خمیر و ساختار خمیر منجمد
ص. ۲۳-۱۱
فرزانه مرادخانی
،
مانیا صالحی فر
*
،
مریم هاشمی
چکیده
(۶۲۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۳۳۰ دریافت)
بررسی تنوع باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از کشک زرد زابلی (سیستانی) با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA
ص. ۳۶-۲۵
فریده طباطبایی یزدی
*
،
علیرضا وسیعی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(۶۶۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۶۹ دریافت)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری
ص. ۴۷-۳۷
کاظم علیرضالو
،
جواد حصاری
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
صفر فرج نیا
،
بهرام فتحی آچاچلوئی
چکیده
(۶۳۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۰۴۲ دریافت)
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی
ص. ۵۷-۴۹
فخرالدین صالحی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(۶۳۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۹۴۴ دریافت)
تولید روغن غنی از اسیدهای چرب سری امگا توسط مخمرهای مولد چربی و میزان تاثیر پارامترهای مختلف بر فرایند تولید
ص. ۷۴-۵۹
آزاده عبدلی
،
مرجان انشاییه
*
،
محبوبه مدنی
چکیده
(۵۸۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۵۸۵ دریافت)
بررسی اثر همافزایی هموکتانتها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه حجیم
ص. ۸۴-۷۵
مهدی قیافه داودی
*
،
بهاره صحرائیان
،
فریبا نقی پور
،
مهدی کریمی
،
زهرا شیخ الاسلامی زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(۴۶۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۷۹ دریافت)
تعیین شرایط بهینه با روش سطح پاسخ و مقایسه دو روش شبکه عصبی و رگرسیون در خشک کردن سیبزمینی پرتودیده با اشعه گاما
ص. ۹۶-۸۵
سیده هدی یوسفیان
*
،
آیت محمد رزداری
،
مرضیه سیحون
،
حسن کیانی
چکیده
(۸۲۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۷۱ دریافت)
بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر
ص. ۱۰۷-۹۷
هدی سیف الدین
،
آرش کوچکی
*
،
سید محمد علی رضوی
،
الناز میلانی
چکیده
(۵۷۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۷۰۵ دریافت)
تأثیر ابعاد بسته بندی بر رضایت و درگیری ذهنی خرید مشتریان با تأکید بر نقش میانجی نگرش آنان نسبت به بسته بندی
ص. ۱۲۲-۱۰۹
آتوسا صحاف زاده
،
فرشته منصوری
*
،
سید حمید خداداد حسینی
،
اسداله کردنائیج
چکیده
(۷۲۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۹۸ دریافت)
اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن
ص. ۱۳۲-۱۲۳
فرشته شکری
،
مانیا صالحی فر
*
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(۶۳۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۰۷۳ دریافت)
بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت
ص. ۱۴۱-۱۳۳
علی اکبر قادری
،
سولماز صارم نژاد
*
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(۶۰۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۴۲ دریافت)
کاربرد روش صوتی برای برآورد سفتی میوه کیوی در مدت نگهداری
ص. ۱۵۰-۱۴۳
شیددخت جوادی
*
،
سید مهدی نصیری
چکیده
(۵۳۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۶۰ دریافت)
خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ
ص. ۱۵۹-۱۵۱
فخرالدین صالحی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(۵۶۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۸۲۱ دریافت)
بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی
ص. ۱۶۹-۱۶۱
محبوبه کلانتر مهدوی
*
،
علی فضل آرا
،
سید علی یاسینی اردکانی
چکیده
(۶۲۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۸۳۳ دریافت)
بهینهسازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل
ص. ۱۸۰-۱۷۱
شیما حسینی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
سید مهدی جعفری
،
محمد قربانی
،
آزاده سلیمی
چکیده
(۵۹۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۳۶۴ دریافت)
بهینهسازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ
ص. ۱۹۲-۱۸۱
وجیهه زارع باقی آباد
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سید علی مرتضوی
،
مهدی وریدی
چکیده
(۶۱۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۷۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS