ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۸، شماره ۱۲۰ - ( ۱۴۰۰ )
بررسی اثر قطبیت حلالهای مختلف و زمان جهت استخراج ترکیبات مؤثره عصاره پوست لیمو ترش با امواج فراصوت
ص. ۱۱-۱
10.52547/fsct.18.120.1
زهرا لطیفی
*
،
مرتضی علی پور
،
معصومه زیبایی
،
زینب عبدالهی چله بری
،
زهرا غفوری
،
تارا قربانی پیرشهید
چکیده
(۳۰۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۰ دریافت)
مقایسه اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک در حالت تیمار سطحی و حجمی بر خواص شیمیایی و فیزیکی زعفران
ص. ۲۵-۱۳
10.52547/fsct.18.120.2
محسن خواجوند صالحان
،
فرشاد صحبت زاده
*
،
ایمان حاجی زاده
،
فهیم شافعی
،
احسان شاکری نسب
،
تقی محسن پور
،
اباصلت حسین زاده کلاگر
چکیده
(۲۹۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۲۷ دریافت)
ارزیابی دما و پارامترهای امواج میدان پالسی الکتریکی در استخراج قند از هویج
ص. ۳۸-۲۷
10.52547/fsct.18.120.3
سامره داستانگو
،
محمد تقی حامد موسویان
*
،
سمیرا یگانه زاد
چکیده
(۲۴۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۸۲ دریافت)
بررسی اثر ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت و ماندگاری قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری دریخچال
ص. ۵۰-۳۹
10.52547/fsct.18.120.4
سکینه یگانه
*
،
مرجان زرگر
چکیده
(۲۲۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۲۵ دریافت)
بهینهسازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری
ص. ۶۴-۵۱
10.52547/fsct.18.120.5
مریم ثابت قدم
*
،
زهرا لطیفی
،
پریسا معلمی
،
نفیسه محمدی کرتلایی
،
الهه رازقندی
چکیده
(۲۴۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۴ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک
ص. ۷۴-۶۵
10.52547/fsct.18.120.6
حسین مصطفی لو
،
رضا کاراژیان
*
،
احمد احتیاطی
چکیده
(۳۳۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۶ دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان مسطح فراسودمند بدون گلوتن با جایگزین آرد جوانه های گندم، عدس، ماش
ص. ۸۳-۷۵
10.52547/fsct.18.120.7
زهرا اسدی
*
،
علیرضا مسعود نیا
،
سیده فاطمه ضیاضیابری
چکیده
(۲۸۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۴۴ دریافت)
بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن
ص. ۹۸-۸۵
10.52547/fsct.18.120.8
نیلوفر بنائی اقدم
،
سید هادی پیغمبر دوست
*
،
صمد بدبدک
،
عارف اولاد غغاری
چکیده
(۲۸۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۱۸ دریافت)
ارزیابی شاخصهای کیفی و ترکیبات زیستفعال روغن برخی از ارقام و ژنوتیپهای امیدبخش زیتون در منطقه طارم استان زنجان
ص. ۱۱۰-۹۹
10.52547/fsct.18.120.9
ابوذر هاشم پور
*
،
محمود عظیمی
،
عزیزاله عبدالهی
،
جواد فتاحی مقدم
چکیده
(۲۶۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۷ دریافت)
بهبود ویژگیهای حسی پنیر موزارلا با استفاده از باکتریهای اسیدلاکتیک پنیر سنتی قوچان
ص. ۱۱۹-۱۱۱
10.52547/fsct.18.120.10
ملیحه رحیم زاده
،
وحید حکیم زاده
*
،
احمد نصیری محلاتی
چکیده
(۲۴۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۸۶ دریافت)
تأثیر هندسه محصول بر روی مدل سازی دقیق انتقال حرارت میوه های دارای شکل نامنظم در حین فرایند آنزیمبری
ص. ۱۳۲-۱۲۱
10.52547/fsct.18.120.11
محسن دلوی اصفهان
*
،
عبدالله همتیان سورکی
چکیده
(۲۳۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۲۸ دریافت)
استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته
ص. ۱۵۱-۱۳۳
10.52547/fsct.18.120.12
افسانه معینی
،
مسعود شفافی زنوزیان
*
،
حجت کاراژیان
،
امیر حسین الهامی راد
،
احمد پدرام نیا
چکیده
(۳۴۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۱۰ دریافت)
اثر پوشش خوراکی فعال بر پایه نشاسته حاوی اسانس سیر و پوست لیموترش روی خصوصیات فیله ماهی شیر
ص. ۱۷۱-۱۵۳
10.52547/fsct.18.120.13
سپیده رحمانی
*
،
هوشنگ نیکوپور
،
انوشه شریفان
چکیده
(۲۵۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۵ دریافت)
استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدلسازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی
ص. ۱۸۶-۱۷۳
10.52547/fsct.18.120.14
محسن زندی
*
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(۲۵۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۹ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی
ص. ۱۹۸-۱۸۷
10.52547/fsct.18.120.15
نرگس رحیمی
*
،
سید مهدی حسینی
،
مهدی کریمی
چکیده
(۲۵۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۹ دریافت)
انکپسولاسیون همزمان باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) و روغن غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ به روش کواسرواسیون مرکب
ص. ۲۱۳-۱۹۹
10.52547/fsct.18.120.16
ویدا مردانی قهفرخی
،
اصغر خسروشاهی
،
شهین زمردی
*
چکیده
(۲۹۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۴۹ دریافت)
بررسی تاثیر استفاده از آرد جو دوسر و قند مایع خرما بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه محلی سبزوار
ص. ۲۲۷-۲۱۵
10.52547/fsct.18.120.17
امین فاضل
،
احمد پدرام نیا
*
،
مهدی جلالی
چکیده
(۲۵۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۳ دریافت)
بهینهسازی راندمان استخراج روغن دانه مورینگا پرگرینا به کمک پیشتیمار مایکروویو
ص. ۲۳۹-۲۲۹
10.52547/fsct.18.120.18
نگار آهنگرنژاد
،
محمد هادی خوش تقاضا
*
،
برات قبادیان
،
محمد علی سحری
چکیده
(۲۶۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۸ دریافت)
کاربرد تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم نانوکامپوزیت دو لایه پلی اتیلن ترفتالات-کربوکسی متیل سلولز حاوی نانو ذرات اکسیدروی به عنوان نوعی بسته بندی جدید برای مواد غذایی
ص. ۲۵۲-۲۴۱
10.52547/fsct.18.120.19
سیده لیلا نصیری
،
محمدحسین عزیزی
*
،
فرناز موحدی
،
ناهید رحیمی فرد
،
حمید توکلی پور
چکیده
(۲۹۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۳۳ دریافت)
تعیین خواص مکانیکی چغندرقند (.Beta vulgaris L) در بارگذاری شبه استاتیک
ص. ۲۶۲-۲۵۳
10.52547/fsct.18.120.20
بیژن خورشیدپور
،
مسعود هنرور
*
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۲۵۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۲۳ دریافت)
ریزپوشانی اسانس کاکوتی با استفاده از مالتودکسترین و صمغ عربی به روش خشک کردن پاششی
ص. ۲۸۱-۲۶۳
10.52547/fsct.18.120.21
عباس بایگان
،
شیلا صفاییان
*
،
رضا شاهین فر
،
ژاله خوشخو
چکیده
(۳۳۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۱۱ دریافت)
توسعه یک مدل ریاضی برای پیش بینی تغییرات رطوبت گلابی در حین خشک شدن همرفتی
ص. ۲۹۴-۲۸۳
10.52547/fsct.18.120.22
محسن دلوی اصفهان
*
چکیده
(۲۰۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۴ دریافت)
ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ
ص. ۳۰۴-۲۹۵
10.52547/fsct.18.120.23
نسیم پاسدار
*
،
علی مرتضوی
،
محمدرضا سعیدیان
،
رضا صفری
چکیده
(۲۴۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۶ دریافت)
تهیه فیلمهای امولسیونی ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون حاوی نانوذرات کیتین
ص. ۳۱۶-۳۰۵
10.52547/fsct.18.120.24
سحر یوسفی هزاری
،
جعفر محمدزاده میلانی
*
،
علی معتمدزادگان
،
ثمر صحرایی
چکیده
(۲۸۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۰ دریافت)
ساخت و بررسی ذرات کروی حک شده مولکولی بعنوان جاذبی با کارایی عالی برای استخراج سریع و انتخابی نیکوتین آمید توسط ستون فاز جامد از گوشت گوساله و آرد گندم
ص. ۳۳۴-۳۱۷
10.52547/fsct.18.120.25
علیرضا ریاضی
،
رضا فرهوش
*
،
هاشم پورآذرنگ
،
کریستین اسکامان
،
زینب رفتنی امیری
،
علی شریف
چکیده
(۲۹۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۸ دریافت)
امکان سنجی قابلیت طیف سنجی مرئی/ فروسرخ نزدیک (Vis/NIR) در طبقه بندی نمونه های لیموترش طی دوره انبارمانی با روش های شناسایی PCA، LDA و SVM
ص. ۳۵۲-۳۳۵
10.52547/fsct.18.120.26
نیلوفر گودرزی
،
سارا موحد
*
،
محمد جواد شکوری
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۲۴۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۳۸ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده سینبیوتیک نیمچرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز
ص. ۳۶۳-۳۵۳
10.52547/fsct.18.120.27
سارا مومن زاده
،
حسین جوینده
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
حسن برزگر
چکیده
(۲۵۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۱۲ دریافت)
بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند
ص. ۳۷۸-۳۶۵
10.52547/fsct.18.120.28
زهرا شیخ الاسلامی
*
،
بهاره صحراییان
،
مهدی کریمی
چکیده
(۲۴۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۱ دریافت)
شناسایی گاما آمینوبوتیریک اسید تولیدشده توسط باکتری Lactobacillus brevis PML1 به روش کروماتوگرافی لایهنازک در محیط کشت حاوی مونوسدیم گلوتامات(MSG)
ص. ۳۸۷-۳۷۹
10.52547/fsct.18.120.29
عاطفه غفوریان نسب
،
سیدعلی مرتضوی
*
،
فریده طباطبایی یزدی
،
محبوبه سرابی جماب
چکیده
(۲۵۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۱۶ دریافت)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا
ص. ۴۰۰-۳۸۹
10.52547/fsct.18.120.30
احمد پدرام نیا
*
،
مریم ثابت قدم
،
مهدی جلالی
چکیده
(۲۵۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۶۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS