ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۸، شماره ۱۱۷ - ( ۱۴۰۰ )
بررسی کیفیت تخم مرغ محلی از نظر نطفه داری در دوره انبار مانی به کمک طیف سنجی مرئی-فروسرخ نزدیک
ص. ۱۲-۱
10.52547/fsct.18.117.1
سیده عارفه حسینی
،
احمد بناکار
*
،
سعید مینائی
،
سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده
(۳۴۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۹۱ دریافت)
تاثیر افزودن پودر زرشک (Berberis vulgaris) بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی و میکروبی ذرت حجیم شده فراسودمند
ص. ۱۹-۱۳
10.52547/fsct.18.117.13
مصطفی بکمحمدپور
،
افشین جوادی
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
هدا جعفری زاده -مالمیری
چکیده
(۲۸۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۴ دریافت)
بررسی پتانسیل رنگبری اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم در صنعت روغن خوراکی
ص. ۳۳-۲۱
10.52547/fsct.18.117.21
بهاره خلیق
،
مریم قراچورلو
،
پیمانه قاسمی افشار
*
چکیده
(۳۷۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۴۵ دریافت)
تولید شکلات تلخ فراسودمند توسط جایگزینی پودر کاکائو با پودر غلاف خرنوب
ص. ۴۸-۳۵
10.52547/fsct.18.117.35
عفت حسنی
*
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(۳۱۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۱۸ دریافت)
مقایسه اثربخشی دو پریبیوتیک اینولین و آرد موز سبز بر زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و باسیلوس کواگولانس در ماست سینبیوتیک کمکالری
ص. ۶۳-۴۹
10.52547/fsct.18.117.49
محمد مهدی جوکاری
،
درنوش جعفرپور
*
چکیده
(۳۵۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۴۴ دریافت)
مدلسازی سطح پاسخ انتقال جرم و بازجذب مجدد آب ورقه های نازک سیب درختی طی خشک کردن اسمزی
ص. ۸۰-۶۵
10.52547/fsct.18.117.65
عبدالواحد خان احمد زاده
،
میلاد مرادی
*
چکیده
(۲۷۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۳ دریافت)
بررسی کارایی کنجاله پروتئین ذرت و کنجاله ارده به عنوان جایگزین گلوتن در فرمولاسیون دونات تخمیری
ص. ۹۳-۸۱
10.52547/fsct.18.117.81
سونیتا مولانی
،
فریبا نقی پور
*
،
علیرضا فرجی
چکیده
(۳۰۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۳ دریافت)
بررسی تاثیر ریزجلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
ص. ۱۰۷-۹۵
10.52547/fsct.18.117.95
مجتبی صالحی
،
امیراقبال خواجه رحیمی
*
،
محمدعلی حصاری نژاد
چکیده
(۳۸۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۹۳ دریافت)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره متانولی ترشک بر باکتریهای انتروباکتر ائروژنز، سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. ۱۱۷-۱۰۹
10.52547/fsct.18.117.109
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۳۰۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱۸ دریافت)
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر بازده استخراج، ترکیبات شیمیایی، محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل و فعالیت ضد اکسایشی اسانس اندام هوایی گیاه چویر (Ferulago angulata Boiss)
ص. ۱۳۲-۱۱۹
10.52547/fsct.18.117.119
علیرضا همتی
،
علی گنجلو
*
،
کامبیز ورمیرا
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(۳۴۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۸۳ دریافت)
جداسازی و شناسایی کپک های مولد فساد در دوغ ایرانی بر پایه روش های مورفولوژیکی و مولکولی
ص. ۱۴۳-۱۳۳
10.52547/fsct.18.117.133
مژگان یزدی
،
محبوبه سرابی جماب
*
،
ابوالفضل پهلوانلو
چکیده
(۲۹۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۱۰ دریافت)
ویژگی ضداکسایشی و ممانعت کنندگی آلفا آمیلازی و آلفاگلوکوزیدازی پلی ساکارید با روش آنزیمی و اسیدی از پوست انار
ص. ۱۵۳-۱۴۵
10.52547/fsct.18.117.145
حسن احمدی گاولیقی
*
،
مهدی طبرسا
،
مریم قادری قهفرخی
چکیده
(۲۹۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۳۶ دریافت)
تولید آبکافته زیست فعال از گلوتن گندم با عصاره گیاه کارده
ص. ۱۷۰-۱۵۵
10.52547/fsct.18.117.155
فرناز خسروی
،
محمد حسین عزیزی
،
رضوان موسوی ندوشن
*
،
محمد ربانی
چکیده
(۲۵۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۹ دریافت)
تولید بستهبندی هوشمند بر پایه صمغ درخت هلو و کورکومین به منظور تشخیص فساد ماهی
ص. ۱۸۲-۱۷۱
10.52547/fsct.18.117.171
مصطفی جعفریان
*
،
اسماعیل سیدآبادی
،
محمدحسین سعیدی راد
،
جلال برادران مطیع
،
محمد حسینپور زرنق
چکیده
(۳۳۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۳۰ دریافت)
تاثیر نانو کپسول اسانس رزماری در حفظ کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) طی انبارمانی
ص. ۱۹۶-۱۸۳
10.52547/fsct.18.117.183
حنیفه سید حاجی زاده
*
،
سید مرتضی زاهدی
،
سارا رضایی
چکیده
(۳۲۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۰۰ دریافت)
ارزیابی کارایی رنگ و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره آنتوسیانینی پودر پوست انار حاصل از استخراج با حلال
ص. ۲۰۶-۱۹۷
10.52547/fsct.18.117.197
نیلوفر زاهد
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(۳۳۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۸۴ دریافت)
بهینهیابی استخراج پکتین از ضایعات سیب درختی به روش سطح-پاسخ
ص. ۲۱۶-۲۰۷
10.52547/fsct.18.117.207
حامد جمشیدیان
،
علی رافع
*
،
سید مهدی میرزابابایی
چکیده
(۳۷۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۴۰ دریافت)
بررسی اثر ژلاتین بر ویژگیهای کف پروتئینهای سدیم کازئینات و آلبومین
ص. ۲۲۸-۲۱۷
10.52547/fsct.18.117.217
اعظم ستاری
،
مریم اسفندیاری
،
فریال خادمی
،
حدیثه باقری
*
چکیده
(۲۹۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۷۰ دریافت)
تشخیص تقلب افزودن روغنهای گیاهی (پالم، سویا و ذرت) به روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا و پروفایل توکوفرول ها و توکوتری انول ها
ص. ۲۴۵-۲۲۹
10.52547/fsct.18.117.229
الهام بنفشه چین
،
سجاد پیرسا
*
،
صابر امیری
چکیده
(۴۱۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۶۸ دریافت)
اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوامولسیون اسانس زنیان وکیتوزان بر برخی ویژگیهای شیمیایی و ماندگاری کالباس گوشت قرمز در دمای یخچال
ص. ۲۶۳-۲۴۷
10.52547/fsct.18.117.247
المیرا طاهرزاده
،
اکرم آریان فر
*
،
الهام مهدیان
،
شراره محسنی
چکیده
(۳۷۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۹ دریافت)
اثر اسانس گیاهان مشکک .Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss و کلپوره L. Teucrium polium برروی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک در طول زمان نگهداری
ص. ۲۷۶-۲۶۵
10.52547/fsct.18.117.265
مهشید کشاورزی
،
انوشه شریفان
*
،
سید علی یاسینی اردکانی
چکیده
(۲۹۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۸۵ دریافت)
تولید نانوحامل های لیپیدی حاوی کورکومین و ارزیابی ویژگی های کیفی آنن
ص. ۲۸۷-۲۷۷
10.52547/fsct.18.117.277
فخری شهیدی
،
شادی بلوریان
*
،
سید علی مرتضوی
،
محبت محبی
،
عبدالرضا باقری
چکیده
(۲۷۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۱۴ دریافت)
بررسی اثر نوع دانهگرده بر صفات مورفولوژیکی، میزان روغن، اسیدهای چرب و برخی عناصر نتاج حاصل از تلاقی کنترل شده بادام رقم شاهرود 12
ص. ۳۰۵-۲۸۹
10.52547/fsct.18.117.289
علی جعفری طائمه
،
موسی رسولی
*
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(۲۹۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۳ دریافت)
ارزیابی تاثیر سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش بر ویژگیهای کیفی آب لیمو
ص. ۳۱۹-۳۰۷
10.52547/fsct.18.117.307
علی پورحسینعلی
،
کاظم جعفری نعیمی
،
حمیدرضا اخوان
*
،
حمید مرتضی پور
چکیده
(۲۷۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱۸ دریافت)
آنالیز حساسیت مدلهای رگرسیون ویژگی های فیزیکیوشیمیایی و رئولوژیکی پودر کشک حاوی عصاره بذرکتان
ص. ۳۳۱-۳۲۱
10.52547/fsct.18.117.321
حسن رشیدی
*
،
مرتضی کاشانی نژاد
،
مسعود نجف نجفی
،
فوژان خراسانیان
چکیده
(۲۷۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۸ دریافت)
اثر فیبر نارنج (L. (Citrus uranium بر روی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی بستنی کم چرب
ص. ۳۴۱-۳۳۳
10.52547/fsct.18.117.333
سارا جعفریان
*
چکیده
(۲۶۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۹۸ دریافت)
بررسی عوامل موثر بر رفتار خرید مصرفکنندگان محصولات غذایی سبز
ص. ۳۵۲-۳۴۳
10.52547/fsct.18.117.343
الهه اعظم رحمتی
،
علیرضا کرباسی
*
چکیده
(۲۷۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۶ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضد میکروبی نانوکامپوزیت حاصل از صمغ غلاف داخلی باقلا حاوی نانو ذره دی اکسید تیتانیوم و اسانس پونه کوهی
ص. ۳۶۴-۳۵۳
10.52547/fsct.18.117.353
مژگان نصیری شهری
،
علی محمدی ثانی
*
،
وحید حکیم زاده
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(۲۸۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۹۵ دریافت)
بررسی تاثیر افزودن سبوس گندم و رطوبت ورودی در فرآیند اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی اسنک حجیم سبوسدار بر پایه گندم
ص. ۳۷۷-۳۶۵
10.52547/fsct.18.117.365
لاله گروسی
،
شهرام بیرقی طوسی
*
،
غلامعلی گلی موحد
چکیده
(۳۰۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۰۳ دریافت)
بررسی اثر پریبیوتیکی آرد نخودچی برزندهمانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ماست میوهای حاوی پوره سیب و خواص کیفی آن
ص. ۳۹۱-۳۷۹
10.52547/fsct.18.117.379
فرناز نبی زاده
*
،
نیما زین ساز
چکیده
(۳۰۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS