ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۶، شماره ۸۸ - ( ۱۳۹۸ )
بررسی امکان کاربرد فیلم کازئینات سدیم حاوی نانورس و اسانس خوشاریزه در بسته بندی ماست قالبی پروبیوتیک
ص. ۱۵-۱
رقیه اشرفی یورقانلو
*
،
هاله همتی
چکیده
(۸۴۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۸۰ دریافت)
مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی
ص. ۲۶-۱۷
تینا شایان
،
وحید حکیم زاده
*
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(۹۲۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۰۵ دریافت)
استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول
ص. ۳۶-۲۷
درنا سلیمانیان
،
رسول پیرمحمدی
،
sajad pirsa
*
،
لاله پیاهو
چکیده
(۸۶۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۷۶ دریافت)
فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم
ص. ۴۵-۳۷
ملیحه معصومی
،
انوشه شریفان
*
،
شیما یوسفی
چکیده
(۹۳۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۸۸ دریافت)
تأثیر پوشش ژل آلوئهورای حاوی عصاره چای سبز و سالیسیلیک اسید بر ماندگاری خرمای مضافتی در طی دوره نگهداری
ص. ۶۰-۴۷
فرشته السادات حسینی
،
حمیدرضا اخوان
*
،
محمد بلوردی
،
پریسا باقری
،
محدثه پاکزاد مقدم
چکیده
(۹۳۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۱۲ دریافت)
بهبود ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر هویج با استفاده از صمغ دانه بالنگو
ص. ۷۲-۶۱
اکرم کلکی بخشایش
،
سید حسین حسینی قابوس
*
،
غلامحسن اسدی
چکیده
(۸۷۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۵۲ دریافت)
بررسی زنده مانی فرمهای آزاد و میکروانکپسوله باکتریهای L. acidophilus و L. casei در پنیر کوارک پروبیوتیک و مقایسه اثر آنها بر خواص شیمیایی و حسی پنیر در طول نگهداری
ص. ۸۲-۷۳
مارال سلطان زاده
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
،
جواد حصاری
چکیده
(۷۸۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۸۴ دریافت)
اثرات جدا و ترکیبی نانو پوشش های صمغ دانه ریحان و قدومه شهری حاوی عصاره پوست کیوی در جهت افزایش عمر نگهداری گوشت تازه گوسفند
ص. ۹۵-۸۳
مهدی پورشایگان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(۸۲۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۸۸ دریافت)
بررسی تاثیر عصاره حاصل از جوانه معمولی و قرار گرفته تحت امواج اولتراسونیک سه رقم مختلف گندم کشت شده در ایران بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. ۱۰۷-۹۷
جواد توکلی
*
،
جواد خانی
،
محمد شهروزی
چکیده
(۷۰۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۰۵ دریافت)
بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسولهای روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان
ص. ۱۲۱-۱۰۹
سارا مقصودی
،
reza esmaeilzadeh kenari
*
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(۷۱۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۰۰ دریافت)
بررسی اثر صمغ بومی بارهنگ کبیر (Plantago major L.) بر بافت، ریز ساختار و ویژگیهای حسی کیک روغنی کم چرب ترکیبی (گندم-کینوآ)
ص. ۱۳۴-۱۲۳
شیرین رحیمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
*
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(۶۷۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۹۰ دریافت)
غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر
ص. ۱۴۵-۱۳۵
مرضیه خرمایی پور
،
امیر وزیری زاده
*
،
غلامحسین محبی
چکیده
(۷۹۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۶۹ دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج ملامین و تعیین میزان آن در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. ۱۶۰-۱۴۷
مسعود حاجی سلیمانی
،
شعله عطایی
،
علی گنجلو
*
چکیده
(۶۹۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۸۱ دریافت)
اثر جایگزینی شکر با شیرینکننده کمکالری سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی مارمالاد توتفرنگی
ص. ۱۷۲-۱۶۱
لعیا عافی
،
لیلا روفه گری نژاد
*
،
میترا صوفی
چکیده
(۶۹۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۲۳ دریافت)
تعیین قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ حاوی موسیر و غنی سازی شده با عصاره جینکو
ص. ۱۸۴-۱۷۳
کوروش اقبال طلب
،
Vajiheh Fadaei
*
،
حسن جودکی
چکیده
(۶۸۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۴۴ دریافت)
تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن
ص. ۲۰۰-۱۸۵
فائزه کرمی
،
مهران اعلمی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(۶۸۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۳۱ دریافت)
پیش بینی سینتیک خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکرویو- هوای داغ: مقایسه بین مدل های ریاضی، شبکه های عصبی مصنوعی و انفیس
ص. ۲۱۹-۲۰۱
محمد کاوه
*
،
احمد جهانبخشی
،
ایمان گل پور
،
ترحم مصری گندشمن
،
یوسف عباسپور گیلانده
،
شاهپور جاهدی راد
چکیده
(۷۶۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۰۹ دریافت)
اثر افزودن برخی ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و نمک ها بر روی ویژگی های عملکردی شیر خشک بدون چربی
ص. ۲۳۰-۲۲۱
محمد حسین رجایی
،
محمد دانشی
*
،
حسین واعظی
چکیده
(۷۲۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۰۱ دریافت)
بررسی میزان افزایش ترکیبات فنولی برگه شلغم در محلول اسمزی حاوی عصاره چای ترش و بررسی کنتیک خشککردن آن با هوای داغ
ص. ۲۴۲-۲۳۱
فخری شهیدی
*
،
محمد مالکی
چکیده
(۶۳۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۶۷ دریافت)
تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی
ص. ۲۵۵-۲۴۳
محمد حسن علی مددی
*
چکیده
(۶۲۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۸۰ دریافت)
ویژگیهای فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج
ص. ۲۷۰-۲۵۷
لحاک برزگر
،
سید مهدی اجاق
*
،
علیرضا عالیشاهی
،
مجتبی رییسی
،
عباسعلی مطلبی
،
مهدی عبدالهی
،
سراج بیتا
چکیده
(۶۷۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۰۲ دریافت)
ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ
ص. ۲۸۷-۲۷۱
مهدیس مسیبی
،
مهدی کاشانی نژاد
*
،
لیلا نجفیان
چکیده
(۲۶۲۴ مشاهده)
ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ
ص. ۲۸۷-۲۷۱
مهدیس مسیبی
،
مهدی کاشانی نژاد
*
،
لیلا نجفیان
چکیده
(۵۳۰۶ مشاهده)
شفاف سازی ملاس چغندر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین: بررسی و بهینه سازی فرآیند
ص. ۳۰۱-۲۸۹
ادریس آرژه
*
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
سجاد پیرسا
چکیده
(۷۳۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۰۵ دریافت)
فرمولاسیون نانو الیاف پروتئینی کلاژن-سیکلودکسترین حاوی ذرات نانو رس با استفاده از فرآیند الکتروریسی
ص. ۳۱۳-۳۰۳
فاطمه نوری حسین آبادی
،
شاداب شهسواری
*
،
علی وزیری یزدی
،
آزاده همتی
چکیده
(۵۳۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۰۶ دریافت)
بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانهزده بر ویژگیهای بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن
ص. ۳۲۵-۳۱۵
غلامحسین حقایق
*
،
نفیسه زاوه زاد
چکیده
(۶۴۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۲۸ دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی
ص. ۳۴۲-۳۲۷
فاطمه باغبانی
،
علیرضا شیرازی نژاد
*
چکیده
(۵۷۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۰۰ دریافت)
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز پروتئین هسته پرتقال با آنزیم آلکالاز
ص. ۳۵۶-۳۴۳
سیده نرگس مظلومی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
غلامرضا هوشمند
چکیده
(۶۸۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۵۱ دریافت)
تاثیر اشعه مایکرویوو ، اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال
ص. ۳۶۴-۳۵۷
نیلوفر شهبازی
،
عبداله جمشیدی
*
،
محمد عزیززاده
چکیده
(۴۷۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۴۴ دریافت)
اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی
ص. ۳۷۵-۳۶۵
مسعود نجف نجفی
*
،
زهره کول آبادی
،
حسن رشیدی
چکیده
(۵۱۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۱۵ دریافت)
بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست
ص. ۳۸۴-۳۷۷
منا خداداد
،
مریم سلامی
*
،
شهریار دبیریان
چکیده
(۷۴۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۲۶ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS