باغبانی, فاطمه, شیرازی نژاد, علیرضا (2019). بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی. , 16(88), 327-342.
فاطمه باغبانی; علیرضا شیرازی نژاد. "بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی". , 16, 88, 2019, 327-342.
باغبانی, فاطمه, شیرازی نژاد, علیرضا (2019). 'بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی', , 16(88), pp. 327-342.
باغبانی, فاطمه, شیرازی نژاد, علیرضا بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی. , 2019; 16(88): 327-342.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,478
Article View10,450,740
PDF Download5,930,362