سلطان زاده, مارال, پیغمبردوست, سیدهادی, حصاری, جواد (2019). بررسی زنده مانی فرمهای آزاد و میکروانکپسوله باکتریهای L. acidophilus و L. casei در پنیر کوارک پروبیوتیک و مقایسه اثر آنها بر خواص شیمیایی و حسی پنیر در طول نگهداری. , 16(88), 73-82.
مارال سلطان زاده; سیدهادی پیغمبردوست; جواد حصاری. "بررسی زنده مانی فرمهای آزاد و میکروانکپسوله باکتریهای L. acidophilus و L. casei در پنیر کوارک پروبیوتیک و مقایسه اثر آنها بر خواص شیمیایی و حسی پنیر در طول نگهداری". , 16, 88, 2019, 73-82.
سلطان زاده, مارال, پیغمبردوست, سیدهادی, حصاری, جواد (2019). 'بررسی زنده مانی فرمهای آزاد و میکروانکپسوله باکتریهای L. acidophilus و L. casei در پنیر کوارک پروبیوتیک و مقایسه اثر آنها بر خواص شیمیایی و حسی پنیر در طول نگهداری', , 16(88), pp. 73-82.
سلطان زاده, مارال, پیغمبردوست, سیدهادی, حصاری, جواد بررسی زنده مانی فرمهای آزاد و میکروانکپسوله باکتریهای L. acidophilus و L. casei در پنیر کوارک پروبیوتیک و مقایسه اثر آنها بر خواص شیمیایی و حسی پنیر در طول نگهداری. , 2019; 16(88): 73-82.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,478
Article View10,464,864
PDF Download5,935,284