ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۶، شماره ۸۷ - ( ۱۳۹۸ )
ارزیابی ویژگیهای عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. ۱۵-۱
فائزه کرمی
،
مهران اعلمی
*
،
هدی شهیری طبرستانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(۹۷۷۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۴۵ دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی نانوپوشینه های روغن ماهی و ویتامین E تولید شده با استفاده از تکنیک کوآسرواسیون ترکیبی
ص. ۳۰-۱۷
سید علی جعفرپور
*
،
Fatemeh Mirzaei
چکیده
(۸۸۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۷۱ دریافت)
بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده
ص. ۴۰-۳۱
عاطفه اصفهانی مهر
،
سید ابراهیم حسینی
*
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(۸۹۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۸۲ دریافت)
خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیونهای حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت
ص. ۵۱-۴۱
حبیب اله عباسی
،
هدا فهیم
*
،
محدثه محبوبی
،
نعمت طهماسبی
چکیده
(۹۳۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۹۷ دریافت)
مقایسه ترتیلای تولید شده از آرد جو دوسر با نمونه های تجاری تولیدی از آرد ذرت
ص. ۶۴-۵۳
زهرا رخ بخش
،
مهدی کدیور
*
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(۹۴۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۹۵ دریافت)
تاثیر ویژگیهای نمونه و توان لامپ مادونقرمز بر عمق نفوذ تابش مادون قرمز درون زیره سیاه
ص. ۷۸-۶۵
مهدیه حسنی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مرتضی خمیری
،
علیرضا صادقی
چکیده
(۸۲۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۷۱ دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمهای (Agaricus bisporus)
ص. ۸۶-۷۹
سید اسماعیل رضوی
*
،
مینو رستگار
،
پونه ابراهیمی
،
شهریار رضایی
چکیده
(۷۲۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۸۲ دریافت)
تاثیر روش های مختلف غنی سازی برگر ماهی با روغن امگا –3 ماهی ریزپوشانی شده بر کیفیت و مدت ماندگاری آن
ص. ۱۰۲-۸۷
عیسی بهرامی زاده
،
کاوه رحمانی فرح
*
چکیده
(۶۷۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۱۵ دریافت)
تأثیر غلظت نمک کلرید سدیم بر ویژگیهای عملکردی کنجالههای فندق، بادامزمینی، کنجد و پسته
ص. ۱۱۲-۱۰۳
عاطفه دالوند
،
محمد گلی
*
چکیده
(۵۹۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۳۰ دریافت)
اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی
ص. ۱۲۶-۱۱۳
احمد شاکر اردکانی
*
،
مریم هاشمی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
چکیده
(۶۴۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۷۳ دریافت)
بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی
ص. ۱۴۰-۱۲۷
سمیه عباسی اصل
،
صابر امیری
،
محمود رضازاد باری
*
چکیده
(۶۴۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۶۴ دریافت)
تاثیر بستهبندی پلیاتیلنی حاوی نانوذرات اکسید روی بر ماندگاری خرمای مضافتی
ص. ۱۵۲-۱۴۱
ساجده صادقی پور
،
حمیدرضا اخوان
*
،
احمد شاکر اردکانی
،
فرشته السادات حسینی
چکیده
(۶۳۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۹۰ دریافت)
بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن، گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشهای چند متغیره
ص. ۱۶۵-۱۵۳
الهه عابدی
*
،
مهسا مجذوبی
چکیده
(۶۱۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۳۳ دریافت)
بررسی میزان باقی مانده آفت کش های مالاتیون و دیازینون در زیتون تخمیری طی فرآیند تولید و فرآوری
ص. ۱۸۳-۱۶۷
مصطفی کرمی
*
،
رضوان اسماعیلی
،
سمانه پاشایی
چکیده
(۷۲۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۵۲ دریافت)
بررسی پروفایل اسید های آمینه و اسیدهای چرب موجود در قارچ خوراکی Pleurotus ostreatus در واکنش به عناصر روی و آهن
ص. ۱۹۶-۱۸۵
کامران صفوی
،
غلامرضا کاوسی
*
،
علی نیازی
،
سید مرتضی صفوی
چکیده
(۷۱۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۰۳ دریافت)
تاثیر شستشو با آب مقطر، اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز
ص. ۲۰۷-۱۹۷
مهدی نیکو
*
،
حسن احمدی گاولیقی
،
مهران یاسمی
چکیده
(۶۰۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۱۹ دریافت)
کاربرد آزمون روزن رانی معکوس در ارزیابی رئولوژیکی پنیر کوارک: اثر نوع سویه پروبیوتیک و زمان نگهداری بر ویژگی های حسی و بافتی
ص. ۲۲۳-۲۰۹
مارال سلطان زاده
،
Seyed Hadi Peighambardoust
*
،
جواد حصاری
چکیده
(۵۹۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۷۹ دریافت)
ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا
ص. ۲۳۷-۲۲۵
سودابه محمدی
،
سید مهدی جعفری
،
فاطمه آذری کیا
،
حبیب الله میرزایی
*
چکیده
(۶۲۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۸۲ دریافت)
عوامل مؤثر بر پیاده سازی اصول تولید ناب در شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان خوزستان
ص. ۲۵۳-۲۳۹
محیا ملا
،
عنایت عباسی
*
،
شهلا چوبچیان
،
سید داود حاجی میررحیمی
چکیده
(۶۹۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۰۹ دریافت)
بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
ص. ۲۶۷-۲۵۵
سید علی محمدی
،
محسن قدس روحانی
*
،
مسعود نجف نجفی
،
مرتضی کاشانی نژاد
چکیده
(۶۰۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۶۹ دریافت)
تأثیر عصاره زولنگ( Eryngium caucasicum ) در پوشش های خوراکی زانتان و گوار بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (oC 1±4)
ص. ۲۷۷-۲۶۹
مریم گل محمدی
،
داریوش خادمی شورمستی
*
چکیده
(۵۶۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۹۹ دریافت)
تاثیر بستهبندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی
ص. ۲۹۰-۲۷۹
اعظم امیری
،
سید محمد حسن مرتضوی
،
محمد محمودی سورستانی
*
،
علیرضا کیاست
،
زهرا رمضانی
چکیده
(۶۶۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۵۷ دریافت)
اثر ضدمیکروبی اسانس بهار نارنج بر تعدادی از ریزاندامگان بیماریزا با منشاء غذایی و تعیین ترکیبات شیمیایی، فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتیاکسیدانی آن
ص. ۳۰۴-۲۹۱
farideh tabatabaei yazdi
*
،
فرشته فلاح
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(۶۳۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۱۳ دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی
ص. ۳۱۵-۳۰۵
عباس جلیل زاده
،
جواد حصاری
*
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
حسین جدیری
،
عیسی جاویدیپور
چکیده
(۵۹۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۴۴ دریافت)
بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک
ص. ۳۲۵-۳۱۷
نازنین عموپور
،
ماندانا طایفه
*
،
فاطمه حبیبی
،
سیدمصطفی صادقی
چکیده
(۵۸۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۹۱ دریافت)
بهینهسازی خصوصیات رئولوژیکی ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آبگیری با استفاده از الگوریتم کرم شبتاب
ص. ۳۴۱-۳۲۷
مصطفی کاشانی نژاد
،
مسعود نجف نجفی
*
،
محسن قدس روحانی
،
مرتضی کاشانی نژاد
چکیده
(۶۳۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۴۹ دریافت)
بهینهسازی پیشتیمار آنزیمی شربت خام چغندرقند با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۳۵۴-۳۴۳
ادریس آرژه
*
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
سجاد پیرسا
چکیده
(۵۲۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۶۳ دریافت)
بررسی فیتوشیمی، خصوصیات تغذیه ای و تغییر در کیفیت گیاه Salicornia persica طی دوره نگهداری
ص. ۳۶۷-۳۵۵
فاطمه خدادادی
،
رضوان موسوی ندوشن
*
چکیده
(۴۴۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۵ دریافت)
تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکلگیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزیوش (Corchorus olitorius L) -پلیوینیل الکل
ص. ۳۸۴-۳۶۹
سیده زهرا حسینی
،
سید مهدی جعفری
،
هدی شهیری طبرستانی
*
،
محمد قربانی
،
الهام اسدپور
چکیده
(۵۷۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۰۰ دریافت)
بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا
ص. ۳۹۴-۳۸۵
شیوا رحمانی
*
چکیده
(۵۵۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۲۹ دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس های پونه، نعنا و آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آنها
ص. ۴۰۴-۳۹۵
ندا عزیزی تبریز زاد
*
،
مهدی سیدین
،
محمد حجتی
چکیده
(۲۱۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۱۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS