ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۵، شماره ۸۵ - ( ۱۳۹۷ )
بررسی پایداری اکسیداتیو و خواص فیزیکوشیمیایی روغن سرخ کردنی بر پایه پالم، سویا و آفتابگردان تحت شرایط مختلف رنگبری و بوگیری
ص. ۱۱-۱
سیمین دخت پورکلانتر
،
سیمین اسدالهی
*
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(۹۱۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۲۱۶ دریافت)
تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن
ص. ۲۲-۱۳
الهه خاتمی
،
مهران اعلمی
*
،
یحیی مقصودلو
،
مهدی کدیور
چکیده
(۵۸۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۷۴ دریافت)
بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی
ص. ۳۲-۲۳
سیما شکری قلعه
،
سولماز صارم نژاد
*
چکیده
(۵۹۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۲۸ دریافت)
بررسی اثر نوع و غلظت نرمکننده بر ویژگیهای فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم
ص. ۴۷-۳۳
مریم پیرو موسوی
،
محبوبه کشیری
*
،
یحیی مقصودلو
،
مرتضی خمیری
،
مهران اعلمی
چکیده
(۵۸۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۴۷ دریافت)
بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توتفرنگی (رقم گاویتا)
ص. ۵۹-۴۹
فاطمه ناظوری
*
،
شهین قیصربیگی
چکیده
(۸۵۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۶۳ دریافت)
استفاده از آرد گندم جوانهزده به جای آرد و نشاسته در تولید سوسیس
ص. ۷۲-۶۱
اکبر جوکار
*
،
علیرضا نوروزی پژند
،
صغری معدنی
،
مریم شاه امیریان
،
ماشااله زارع
چکیده
(۵۹۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۸۴ دریافت)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک در آب هندوانه
ص. ۸۶-۷۳
امین سوری
*
،
مهتا میرزایی
،
سعید میردامادی
چکیده
(۵۷۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۸۱ دریافت)
پتانسیل آنتی اکسیدانی عصاره گلپر (Heracleum persicum) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط انبارداری تسریع شده
ص. ۱۰۲-۸۷
رضا فرهمندفر
*
،
مریم رنجی
چکیده
(۴۹۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۶۸ دریافت)
مطالعه خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست های چرمی و اسفنجی انار (Punica granatum L.)
ص. ۱۱۱-۱۰۳
سیده سکینه خاکزاد
،
رضا فرهمندفر
*
،
امیر احمدپور
چکیده
(۳۳۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۱۴ دریافت)
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، کلارومایسس مارکسیانوس و پنیسیلیوم نوتاتوم و اثر آن بر ماندگاری دوغ ایرانی
ص. ۱۲۴-۱۱۳
سیده میثمه احمدی
،
مریم مصلحی شاد
*
،
عبدالرحمن رحیمی
چکیده
(۳۸۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۹۷ دریافت)
بررسی اثر جایگزینی شکر با عصاره استویا خشک شده به روش پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی وحسی ژله آلوئهورا
ص. ۱۳۹-۱۲۵
شیما کاوه
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
خشایار سرابندی
،
زینب گرائیلی
،
عظیم قاسم نژاد
چکیده
(۷۴۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۸۲ دریافت)
بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری زرشک بی دانه خشک شده (Berberis vulgaris)
ص. ۱۵۰-۱۴۱
سارا رویتوند
،
ناصر صداقت
*
،
مهدی وریدی
،
محبت محبی
چکیده
(۷۴۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۲۰ دریافت)
بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی و پلیفنولی عصاره گیاه متکا (Ferulla Persica) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
ص. ۱۶۴-۱۵۱
بهداد شکرالهی یانچشمه
،
محمد علی حصاری نژاد
،
نگار رضایی
،
آزاده سلیمی
،
غزل شمشادی
،
مهناز کاظم زاده
،
اشکان جبلی جوان
*
چکیده
(۷۸۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۲۸ دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته انگور و ارزیابی خصوصیات حسی آن در کیک اسفنجی
ص. ۱۷۸-۱۶۵
فاطمه حسین زاده
،
علیرضا شیرازی نژاد
*
چکیده
(۸۹۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۰۶۵ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و آنتیاکسیدانی عصاره چای سبز ریزپوشانی شده به روش همتبلوری
ص. ۱۹۳-۱۷۹
مهدیه اکبری
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
خشایار سرابندی
،
آزاده قربانی
چکیده
(۷۷۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۱۷ دریافت)
تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گشنیز بر ماندگاری فیله ماهی شوریده در دمای 4 درجه سانتی گراد
ص. ۲۰۶-۱۹۵
زینب عالی مرادیان
،
لاله رومیانی
*
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(۵۳۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۲۰ دریافت)
اثرات پوششهای خوراکی صمغ فارسی-کیتوزان و صمغ فارسی-کیتوزان حاوی اسانس سیر(Allium Sativum L.) بر کیفیت و ویژگیهای حسی فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری به صورت منجمد
ص. ۲۱۷-۲۰۷
سارا رئیسی
،
سید مهدی اجاق
*
،
سراج بیتا
چکیده
(۵۹۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۹۲ دریافت)
بهینه سازی استخراج، بررسی خصوصیات شیمیایی، ساختاری و فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ
ص. ۲۳۲-۲۱۹
علی گنجلو
*
،
مه رو مرادیان
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(۴۷۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۹۲ دریافت)
بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص عملکردی صمغ فارسی
ص. ۲۴۴-۲۳۳
جواد امینی راستابی
*
،
علی نصیرپور
چکیده
(۵۶۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۱۸ دریافت)
تاثیر اسید سالیسیلیک بر کارایی کنترل زیستی Pseudomonas fluorescens علیه کپک آبی میوه سیب
ص. ۲۵۳-۲۴۵
سید اسماعیل رضوی
،
سیدجواد صانعی
*
چکیده
(۴۱۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۸۹ دریافت)
بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی شیگلا فلکسنری و ماندگاری کاهو در طی نگهداری در دمای محیط
ص. ۲۶۳-۲۵۵
زهره دیدار
*
چکیده
(۴۴۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۹۲ دریافت)
برازش بیدرنگ مقدار ژلاتینهشدن نشاسته برنج نیمجوش بر اساس خواص فیزیکی- الکتریکی شلتوک طی غوطهوری(مطالعه موردی: رقم شیرودی)
ص. ۲۷۷-۲۶۵
ابراهیم تقی نژاد
*
،
ولی رسولی شربیانی
چکیده
(۴۴۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۷۷ دریافت)
تاثیر عصاره هَوِن بر روی سینتیک تغییرات فاکتورهای ازت در طی نگهداری در آب نمک و مرحله رسیدن در پنیر سنتی کوزه ای
ص. ۲۸۹-۲۷۹
بشیر بهرامی
*
،
محمد علیزاده خالد آباد
،
حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده
(۳۴۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۶ دریافت)
تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانهی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
ص. ۳۰۳-۲۹۱
مریم چهاردولی
،
سیمین اسداللهی
*
،
بیژن خورشیدپور
چکیده
(۴۰۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۹۶ دریافت)
درون پوشانی روغن هسته انار به وسیله حاملهای مختلف و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
ص. ۳۱۶-۳۰۵
سهیلا اکبرلو
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
سجاد پیرسا
،
فروغ محترمی
*
چکیده
(۵۸۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۱۹ دریافت)
کاربرد صمغهای کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب
ص. ۳۲۶-۳۱۷
اسماعیل عطای صالحی
*
،
محیا شیخ زاده
چکیده
(۴۲۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۸۵ دریافت)
بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدکپکی سویههای L.plantarum بومی جدا شده از موادغذایی مختلف
ص. ۳۳۶-۳۲۷
دینا شهرام پور
*
،
مرتضی خمیری
،
محبوبه کشیری
،
محمد علی رضوی
چکیده
(۳۳۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۳۴ دریافت)
بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی
ص. ۳۴۷-۳۳۷
نرگس اصلانپور
،
فاطمه حسینمردی
*
،
سارا کوهی کمالی
چکیده
(۴۰۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۵۴ دریافت)
تأثیر محلولهای استیک اسید و سدیم دی استات بر رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی
ص. ۳۵۶-۳۴۹
ابوالفضل گلشن تفتی
*
،
نجمه سلیمانی ده دیوان
،
اصلان عزیزی
چکیده
(۳۳۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۹۰ دریافت)
تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت
ص. ۳۶۷-۳۵۷
سید رضا فلسفی
،
یحیی مقصودلو
*
،
مهران اعلمی
،
سید مهدی جعفری
،
مجتبی رئیسی
چکیده
(۵۲۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۷۳ دریافت)
بررسی تأثیر شرایط انبارمانی آرد حاصل از ارقام دیم و آبی گندم بر خصوصیات کیفی و نانوایی آرد طی فرآیند رسیدن
ص. ۳۷۸-۳۶۹
کتایون فاتح نیکو
،
فریبا نقی پور
*
،
علیرضا فرجی
چکیده
(۳۴۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۷۸ دریافت)
ژل کتیرا: تشکیل و کاربردهای آن
ص. ۳۹۱-۳۷۹
نوشین نیک نیا
،
رسول کدخدایی
*
چکیده
(۴۵۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۵۷ دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس مرزه (Satureja hortensis L.) بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماریزا و عامل فساد
ص. ۴۰۵-۳۹۳
مینا فراهانی
،
فخری شهیدی
*
،
فریده طباطبایی
چکیده
(۵۱۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۰۴ دریافت)
مروری بر ساختار و متابولیسم شربت ذرت حاوی فروکتوز و ساکارز
ص. ۴۱۵-۴۰۷
روناک غلامی
*
،
مهدی جعفری اصل
،
مهدی امینی
چکیده
(۳۶۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۶۲ دریافت)
اثر اسانس بنه تازه و رسیده برماندگاری و خواص حسی دوغ ایرانی
ص. ۴۲۴-۴۱۷
شبنم ابوالحسینی
،
لیلا گلستان گلستان
*
،
حامی کابوسی
چکیده
(۷۰۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۳ دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی صمغ آلژینات حاوی عصاره والک بر ماندگاری فیله گوشت گوساله در شرایط یخچالی
ص. ۴۳۵-۴۲۵
سمیرا سبزعلی
،
سارا متینی
*
،
عباس جلیل زاده
چکیده
(۴۷۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۸۱ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و حسی دوغ حاوی عصاره و پودر گیاه ملیس
ص. ۴۴۶-۴۳۷
پرستو رزاقی
،
مصطفی کرمی
*
،
مصطفی سلطانی
چکیده
(۵۰۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۰۲۹ دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانسهای پونه، نعنا و آویشن
ص. ۴۵۷-۴۴۷
ندا عزیزی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
*
،
محمد حجتی
چکیده
(۳۹۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۹۶ دریافت)
تعیین باقیمانده سم فلووالینات در عسل منطقه دماوند
ص. ۴۶۶-۴۵۹
سیده معصومه هاشمی نیا
*
،
منیژه جمشیدی
،
یحیی استادی
چکیده
(۵۱۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۲۱ دریافت)
استخراج پروتئین سبوس برنج واریته هاشمی و بررسی ویژگیهای عملکردی
ص. ۴۷۸-۴۶۷
شهرام نقی زاده رئیسی
*
،
علی محمدی رمی
،
سید احمد شهیدی
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(۵۱۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۴۸ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS