ناظوری, فاطمه, قیصربیگی, شهین (2019). بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توت‌فرنگی (رقم گاویتا). , 15(85), 49-59.
فاطمه ناظوری; شهین قیصربیگی. "بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توت‌فرنگی (رقم گاویتا)". , 15, 85, 2019, 49-59.
ناظوری, فاطمه, قیصربیگی, شهین (2019). 'بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توت‌فرنگی (رقم گاویتا)', , 15(85), pp. 49-59.
ناظوری, فاطمه, قیصربیگی, شهین بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توت‌فرنگی (رقم گاویتا). , 2019; 15(85): 49-59.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,478
Article View10,442,333
PDF Download5,926,719