Number of Articles: 15

The Inhibitory Effect of Prosopis juliflora Pods Protein Hydrolysate on Polyphenol Oxidase and Browning of Apple Slices During Refrigerated Storage

Pages 1-15

Hadi Razavi

THE ROLE OF PARTICLE SIZE IN IMPROVING THE QUALITY OF WHEAT, PUMPKIN, MELON, AND CARROT POWDERS

Pages 16-25

Auyelbek Iztayev; Ilyas Akkozha; Madina Yakiyayeva; Bauyrzhan Iztayev; Maksat Mamyrayev; Zaira Uykassova

افزایش تولید سلولز باکتریایی در کامبوجا از طریق استفاده از ملاس نیشکر از طریق کامپوزیت مرکزی

Pages 26-43

صابر امیری; هاجر جهانپور; آیلا علمی کشتیبان; محمود رضازادباری

The effects of bay leaf (Syzygium polyanthum) infusion on the quality of soaked corn with high aflatoxin content during storage

Pages 44-53

Montesqrit Montesqrit; Harnentis Harnentis; Yudha Pratama

ارزیابی و مدل‌سازی خواص رئولوژیکی محلول صمغ گزانتان تیمار شده با مایکروویو

Pages 54-63

فخرالدین صالحی; مریم تشکری; کیمیا ثمری

QUALITY CHARACTERISTICS OF MODIFIED CASSAVA FLOUR (MOCAF) COOKIES INCORPORATED WITH CHICKEN MEAT AND CARROT PUREE AS NUTRITIOUS SNACK TOWARDS CHILDREN

Pages 64-75

NUR AINI MAHMUDAH

پروتئاز آسپارتیک میکروبی: بیوسنتز، ویژگی ها و کاربردهای در حال ظهور: یک بررسی

Pages 76-94

صادق فنجان حسناوی; علاء جبار عبد المنهل; زینه کاظم الیونس; عمار بدران رمضان التمیمی; طارق جمال عبدالمقصود; محمدعلی حصاری نژاد

A Study on the Online Food Delivery Business Apps - Customer Perception towards Restaurant and Home-Made Food Delivery in Chennai

Pages 95-120

M Srividya Iyengar; Dr. R Venkatesh

Microbial Communities of Raw Milk Cheeses, A Review

Pages 121-138

SAFAE AZZOUZ; Said Zantar; OUIAM EL GALIOU; Soumaya Ahadaf; Abdelhay Arakrak; Mohammed Bakkali; Amin Laglaoui

Textural and sensory characteristics of yogurt manufactured with liquid whey and strawberry supplementation

Pages 139-150

Arbër Hyseni; Tatjana Kalevska; Daniela Nikolovska Nedelkoska; Gordana Dimitrovska; Vesna Knights; Viktorija Stamatovska; Vlora Hyseni

Sensory and Physical Properties of Jelly Candy Added with Porang (Amorphophallus oncophyllus) Macerated with Strobilanthes crispus as A Low-Calorie Food Product

Pages 151-161

Veriani Aprilia; Nurul Kusumawardani; Rizal Fauzi; Daru Estiningsih; Effatul Afifah; Dwi Kusumawati; Imroatul Anifa; Aprilinna Effendi; Ashifudin Ashifudin

The Shelf-Life of Second-Collagen-Containing Meat and Meat Products Depends on DMSO

Pages 162-168

Ayshan Salmanova

The change in physicochemical characteristics of coffee flower honey (Coffea robusta) in Vietnam during storage

Pages 169-181

Quoc Ngo; Trinh Nguyen; Luu Tran; Thanh Nguyen; Anh Le; Dao Dong; Thang Tran; Tuan Nguyen

بهینه سازی تولید زیست توده توسط‌ Monascus purpureus در محیط‌ کشت‌ حاوی لجن لبنی

Pages 182-191

سمیرا مرادی; سیدعلی مرتضوی

بررسی پتانسیل ضد میکروبی و آنتی بیوفیلمی پپتید ملیتین علیه باکتری های پاتوژن اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس

Pages 192-205

آرزو روحی; فرشته فلاح; مرجان ازغندی; بهروز علیزاده بهبهانی; فریده طباطبایی یزدی; سلام ایبراهیم; علیرضا وسیعی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,951,762
PDF Download16,088,862