Number of Articles: 6

شناسایی و بهینه سازی فیلم خوراکی بر پایه صمغ فارسی و ژلاتین

Pages 1-12

محمد صادق عرب; حنان لشکری; مهرداد نیاکوثری; محمدهادی اسکندری

بررسی ظرفیت گرمایشی واکنش زئولیت A3 و آب در سیلندر خود گرم شونده جهت گرم کردن نوشیدنی‌ها

Pages 13-22

حانیه عامری; محمدحسین عزیزی; آزاده سلیمی

تولید شربت گلوکزی از طریق هیدرولیز آنزیمی مخلوط های آرد ذرت سخت و نرم و ارزیابی ویژگی های آن به عنوان شربت مقرون به صرفه اقتصادی

Pages 23-39

فرشته فطوره چی; فلورا فرخی; اورنگ عیوض زاده; علی بهادری; امین سید یعقوبی

بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی فرآیند خشک کردن کف پوشی قارچ دکمه ای سفید(Agaricusbisporus)

Pages 41-54

آتنا پاسبان; محبت محبی; هاشم پورآذرنگ; مهدی وریدی; آرزو عباسی

بهینه سازی تولید کف نوشیدنی پرتقالی به روش سطح پاسخ

Pages 55-65

آزیتا نعمتی; علی معتمدزادگان; جعفر محمد زاده میلانی

خواص فیزیکی وغذایی خرمای دیری عراقی

Pages 67-76

حیدر الکعبی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,750,196
PDF Download15,971,704