Number of Articles: 13

بررسی تأثیر ضایعات غذائی در بهبود آبگیری لجن فاضلاب شهری

Pages 1-11

اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان

Pages 13-23

وضعیت آلودگی مواد غذایی با منشا دامی و آبزیان به فلزات سنگین در کشور

Pages 25-35

اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه

Pages 37-44

بررسی رفتار رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی گوار تحت تاثیر تعدادی از شیرین کننده های طبیعی و سنتزی غذایی

Pages 45-51

برخی خواص مکانیکی سیر

Pages 53-63

بهینه سازی آبکافت آنزیمی ضایعات حاصل ازکشتار مرغ به روش سطح پاسخ

Pages 65-76

اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی

Pages 77-83

بکارگیری پوشش خوراکی (Edible Coating) حاوی عصاره الکلی مریم گلی (Salvia officinalis) در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس روی مغز پسته

Pages 85-95

بررسی تاثیر کتیرا، گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی

Pages 106-97

برخی خصوصیات فیزیکی یولاف وحشی و گندم (رقم الوند)

Pages 107-116

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی دو واریته ی بلوط Q.branti var persica و Q.castaneifolia var castaneifolia در روغن آفتاب گردان

Pages 117-127

بررسی وجود باقیمانده داروهای ضد قارچ از خانواده ایمیدازول شامل Ketoconazole و Clotrimazole در شیر پاستوریزه کشور

Pages 129-136

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,841,965
PDF Download16,029,177