Number of Articles: 13

بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای ماکارونی

Pages 1-11

تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آماده‌سازی در فرایند خشک شدن انگور بیدانه قرمز

Pages 13-22

کاربرد عدد کیفی فارینوگراف در بررسی کیفیت نانوایی گندم

Pages 23-33

بررسی ویژگی‌های فیزیکی فیلم‌های مرکب زیست تخریب پذیر خوراکی کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک

Pages 35-42

تحلیل تغییرات رنگ رطب در طی خشک کردن با خشک کن کابینی با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی

Pages 43-52

بهینه کردن روش آماده سازی و رنگ آمیزی خمیر نان برای مشاهدات میکروسکوپ نوری اپی فلورسنس

Pages 53-62

بررسی اثر تعداد سلول های سوماتیک بر ترکیبات شیر استان خراسان رضوی

Pages 63-73

بررسی تأثیر جدایه های شناسایی شده از پنیر لیقوان و نوع شیر بر خواص حسی پنیر سفید ایرانی

Pages 75-81

استفاده از تبخیرکننده‌ فیلم ریزان و صعودی برای تغلیظ آب پرتقال بومی

Pages 83-92

بررسی اثر pH و غلظت پلاستی سایزر روی ویژگی های فیلم تهیه شده از ایزوله پروتیین باقلا

Pages 93-103

ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی ماهیان شور تهیه شده به روش سنتی در شمال ایران

Pages 105-111

تعیین خواص مکانیکی دانه سویا در بارگذاری شبه استاتیک

Pages 113-124

بررسی آلودگی میکروبی ادویه های بسته بندی عرضه شده در فروشگاههای زنجیره ای شهروند شهر تهران در سال 86

Pages 125-131

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,460,669
PDF Download17,559,814