(2009). ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی ماهیان شور تهیه شده به روش سنتی در شمال ایران. , 6(21), 105-111.
. "ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی ماهیان شور تهیه شده به روش سنتی در شمال ایران". , 6, 21, 2009, 105-111.
(2009). 'ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی ماهیان شور تهیه شده به روش سنتی در شمال ایران', , 6(21), pp. 105-111.
ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی ماهیان شور تهیه شده به روش سنتی در شمال ایران. , 2009; 6(21): 105-111.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,436,335
PDF Download17,551,379