(2009). بهینه کردن روش آماده سازی و رنگ آمیزی خمیر نان برای مشاهدات میکروسکوپ نوری اپی فلورسنس. , 6(21), 53-62.
. "بهینه کردن روش آماده سازی و رنگ آمیزی خمیر نان برای مشاهدات میکروسکوپ نوری اپی فلورسنس". , 6, 21, 2009, 53-62.
(2009). 'بهینه کردن روش آماده سازی و رنگ آمیزی خمیر نان برای مشاهدات میکروسکوپ نوری اپی فلورسنس', , 6(21), pp. 53-62.
بهینه کردن روش آماده سازی و رنگ آمیزی خمیر نان برای مشاهدات میکروسکوپ نوری اپی فلورسنس. , 2009; 6(21): 53-62.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,436,365
PDF Download17,551,394