Number of Articles: 9

تاثیر شیرین کننده های طبیعی و سنتزی بر روی رفتارهای رئولوژیکی محلولهای صمغ لوکاست بین گام LBG

Pages 1-7

مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر باکتری های مولد فساد و بیماری زای مواد غذایی

Pages 9-14

بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD)

Pages 15-20

مقایسه برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گندم سن زده و سالم رقم سرداری

Pages 21-30

بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون

Pages 31-39

مطالعه منحنی کاهش نیتریت در کالباس های حاوی 90 و 60، 40 درصد گوشت در طول مدت نگهداری

Pages 41-47

تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه سفید و برازش مدل های مختلف

Pages 49-58

اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست

Pages 61-69

بررسی نقش سرد کن های آبی در چگونگی وضعیت آلودگی لیستریا مونو سیتوجنز لاشه های مرغ در کشتار گاههای صنعتی استان آذربایجان غربی

Pages 71-76

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,460,666
PDF Download17,559,813