(2007). بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون. , 4(14), 31-39.
. "بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون". , 4, 14, 2007, 31-39.
(2007). 'بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون', , 4(14), pp. 31-39.
بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون. , 2007; 4(14): 31-39.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,436,950
PDF Download17,551,610