(2007). مطالعه منحنی کاهش نیتریت در کالباس های حاوی 90 و 60، 40 درصد گوشت در طول مدت نگهداری. , 4(14), 41-47.
. "مطالعه منحنی کاهش نیتریت در کالباس های حاوی 90 و 60، 40 درصد گوشت در طول مدت نگهداری". , 4, 14, 2007, 41-47.
(2007). 'مطالعه منحنی کاهش نیتریت در کالباس های حاوی 90 و 60، 40 درصد گوشت در طول مدت نگهداری', , 4(14), pp. 41-47.
مطالعه منحنی کاهش نیتریت در کالباس های حاوی 90 و 60، 40 درصد گوشت در طول مدت نگهداری. , 2007; 4(14): 41-47.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,436,410
PDF Download17,551,413