Journals List
Login
Contact Us
Persian
Number of Articles:
8
بررسی تولید پنیر سفید کم کلسترول با استفاده از روغن آفتابگردان
Pages
1-11
View Article
PDF
438.43 K
خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد
Pages
13-20
View Article
PDF
355.4 K
بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی
Pages
21-31
View Article
PDF
337.19 K
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی غذایی کمکی تهیه شده از گندم و عدس معمولی و جوانه زده
Pages
33-39
View Article
PDF
199.08 K
ارزیابی روش تعیین مساحت محصولات کشاورزی و غذایی از روی تصاویر دیجیتالی
Pages
41-57
View Article
PDF
986.52 K
اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت متابولیکی باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست غلیظ شده
Pages
59-66
View Article
PDF
360.05 K
تعیین میزان باقیمانده آفت کشهای کلره در برخی از صیفی جات به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی
Pages
67-74
View Article
PDF
286.13 K
بررسی تاثیر پودر آب پنیر بر کیفیت نان همبرگر
Pages
75-82
View Article
PDF
211.89 K
Statistics
Number of Journals
45
Number of Issues
2,160
Number of Articles
24,577
Article View
20,015,734
PDF Download
16,112,423