خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 2, Volume 3, Issue 8, 1385, Pages 13-20 PDF (355.4 K) | ||
| Abstract | ||
| برخی خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک 1 ایرانی از قبیل درصد روغن (44.25%)، ضریب شکست (1.47%)، عدد پراکسید (7.21 meqO2/Kg Oil)، عدد اسیدی (3.10 mgNaOH/g Oil)، عدد یدی (170.67 gI2/100gOil)، عدد صابونی (191.73 mgKOH/g Oil) و ترکیب اسیدهای چرب آن (C18:3, C18:2, C18:1, C18:0, C16:0) مطالعه شد. به منظور نگهداری جزء امگا-3 (43.18%)، این روغن در شرایط انجماد (جو نیتروژن و دمای 30- درجه سانتی گراد) در زمانهای 0، 7، 30، 60 و 90 روز قرار داده شد و شاخص عدد پراکسید آن اندازه گیری شد. نتایج آماری نشان داد که مقدار پراکسید فقط در هفت روز اول نگهداری تفاوت معنادار داشته (p<%5) و مقدار افزایش آن (8.30%) با استانداردهای بین المللی مطابقت دارد. | ||
| Keywords | ||
| خواص فیزیکوشیمیایی; عدد پراکسید; روغن دانه بزرک; نگهداری در انجماد; اسیدهای چرب امگا- 3 | ||
|
Statistics Article View: 244 PDF Download: 65 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,852,148 |
| PDF Download | 16,037,343 |