(2006). بررسی خواص فیزیکو شیمیایی غذایی کمکی تهیه شده از گندم و عدس معمولی و جوانه زده. , 3(8), 33-39.
. "بررسی خواص فیزیکو شیمیایی غذایی کمکی تهیه شده از گندم و عدس معمولی و جوانه زده". , 3, 8, 2006, 33-39.
(2006). 'بررسی خواص فیزیکو شیمیایی غذایی کمکی تهیه شده از گندم و عدس معمولی و جوانه زده', , 3(8), pp. 33-39.
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی غذایی کمکی تهیه شده از گندم و عدس معمولی و جوانه زده. , 2006; 3(8): 33-39.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,031,615
PDF Download16,118,061