Number of Articles: 7

بررسی تاثیر غلظت‌های تحت حاد نانو ذرات اکسید مس بر بافت آبشش و برخی از فاکتور‌های خون‌شناسی ماهی کلمه (Rutilus rutilus)

Pages 1-10

حسن صحرایی; ساناز عالیه; حامد رائیجی; سیدعلی اکبر هدایتی

بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی برگرهای تلفیقی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) فیله مرغ حاوی پوشش فعال خوراکی آلژینات سدیم و عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)

Pages 11-20

فاطمه السادات طاهرین; داریوش خادمی شورمستی

مقادیر خرید میگو در بازار و رابطه میزان مصرف با برخی از ویژگی های جمعیت شناختی

Pages 21-30

سهیل ریحانی پول; افشین عادلی; علیرضا عالیشاهی

ارزیابی رابطه وزن مولکولی و ویژگی های ضداکسایشی و مهار کنندگی فعالیت آلفا آمیلازی فوکوئیدان و آلژینات جلبک قهوه ای Padina pavonica در مقایسه با پلی ساکاریدهای خاکشیر و رازیانه

Pages 31-45

سعید خواجوی; مهدی طبرسا; حسن احمدی‌گاولیقی; مسعود رضائی

اثرجایگزینی کلریدسدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت تغذیه ای و ارزیابی حسی در سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris)

Pages 46-59

بهروز محمدزاده

اثر عصاره اتانولی پوست پرتقال بر خصوصیات شیمیایی و ارزیابی حسی فیله فیل ماهی(Huso huso)

Pages 60-74

فرشته اورعی; مائده طالبی; سید محمد جلیل ذریه زهرا; رضا صفری; سید ابراهیم حسینی

بررسی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیرحاوی نایسین بر میزان ماندگاری فیله ماهی سوف

Pages 75-92

سکینه کاظمی; احمد قره خانی; امیر توکمه چی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,857,168
PDF Download16,041,485