کاظمی, سکینه, قره خانی, احمد, توکمه چی, امیر (2021). بررسی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیرحاوی نایسین بر میزان ماندگاری فیله ماهی سوف. , 10(1), 75-92.
سکینه کاظمی; احمد قره خانی; امیر توکمه چی. "بررسی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیرحاوی نایسین بر میزان ماندگاری فیله ماهی سوف". , 10, 1, 2021, 75-92.
کاظمی, سکینه, قره خانی, احمد, توکمه چی, امیر (2021). 'بررسی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیرحاوی نایسین بر میزان ماندگاری فیله ماهی سوف', , 10(1), pp. 75-92.
کاظمی, سکینه, قره خانی, احمد, توکمه چی, امیر بررسی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیرحاوی نایسین بر میزان ماندگاری فیله ماهی سوف. , 2021; 10(1): 75-92.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,879,849
PDF Download16,061,052