طاهرین, فاطمه السادات, خادمی شورمستی, داریوش (2021). بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی برگرهای تلفیقی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) فیله مرغ حاوی پوشش فعال خوراکی آلژینات سدیم و عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis). , 10(1), 11-20.
فاطمه السادات طاهرین; داریوش خادمی شورمستی. "بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی برگرهای تلفیقی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) فیله مرغ حاوی پوشش فعال خوراکی آلژینات سدیم و عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)". , 10, 1, 2021, 11-20.
طاهرین, فاطمه السادات, خادمی شورمستی, داریوش (2021). 'بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی برگرهای تلفیقی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) فیله مرغ حاوی پوشش فعال خوراکی آلژینات سدیم و عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)', , 10(1), pp. 11-20.
طاهرین, فاطمه السادات, خادمی شورمستی, داریوش بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی برگرهای تلفیقی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) فیله مرغ حاوی پوشش فعال خوراکی آلژینات سدیم و عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis). , 2021; 10(1): 11-20.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,098,197
PDF Download16,152,996