Number of Articles: 10

اثر سه گونه باکتری پروبیوتیکی بر رشد و بقای ناپلی آرتمیا، Artemia fransiscana، در مواجهه با باکتری بیماری‌زای Vibrio campbellii

Pages 1-17

نصراله احمدی فرد; امیر توکمه چی; مسعود مهرابی

اثرنگهداری ماهی کپور نقره‌ای Hypophthalmichthys molitrix))منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی

Pages 19-34

حدیث امیری; بهاره شعبان پور; کاوه رحمانی فرح

ترکیب اسیدهای چرب، محتوای چربی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز در بچه تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکرونوترینت

Pages 35-50

سیده صدیقه بابایی; عبدالمحمد عابدیان کناری; مهدی هدایتی; محمد علی یزدانی ساداتی

تأثیر برخی از عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیم‌های سرینوپروتئیناز تریپسین و کیموتریپسین در بچه ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

Pages 51-63

عباس زمانی

چرخه زندگی اسکویید دم‌کوتاه ((EuprymnahyllebergiNateewathana, 1997 از تفریخ تخم تا تخم‌ریزی در شرایط آزمایشگاهی

Pages 65-73

حسن ساربان

ساختار ژنتیکی سویه‌های مختلف گونه تایگر بارب (Puntius tetrazona) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره‌ای

Pages 75-90

سید ایمان فاضل; غلامرضا داشاب; مهدی وفای واله

تأثیر افزودن صمغ‏های کربوکسی‏متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی‏های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده

Pages 91-107

سحر موسوی; سید مهدی اجاق; علیرضا عالیشاهی

تأثیر یخ ازن‌دار برکیفیت شیمیایی و میکروبی عضله ماهی طلال (Rastrelligerkanagurta) طی دوره کوتاه مدت نگهداری

Pages 109-120

روزیتا میان; مسعود رضائی; محمد صدیق مرتضوی

بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخ‌کردن سریع، نگه‌داری به‌صورت منجمد و سرخ‌کردن نهایی

Pages 121-133

اسحق زکی پور رحیم آبادی; خدیجه نورزایی; ابراهیم علیزاده دوغیکلایی

تأثیردوره‏های گرسنگی برشاخص‏های خونی استرس درتاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus)

Pages 135-147

رضوان اله کاظمی; محمد حسن زاده صابر; محمد پورکاظمی; محمد علی یزدانی; مهتاب یارمحمدی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,951,759
PDF Download16,088,862