زکی پور رحیم آبادی, اسحق, نورزایی, خدیجه, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم (2016). بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخ‌کردن سریع، نگه‌داری به‌صورت منجمد و سرخ‌کردن نهایی. , 4(4), 121-133.
اسحق زکی پور رحیم آبادی; خدیجه نورزایی; ابراهیم علیزاده دوغیکلایی. "بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخ‌کردن سریع، نگه‌داری به‌صورت منجمد و سرخ‌کردن نهایی". , 4, 4, 2016, 121-133.
زکی پور رحیم آبادی, اسحق, نورزایی, خدیجه, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم (2016). 'بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخ‌کردن سریع، نگه‌داری به‌صورت منجمد و سرخ‌کردن نهایی', , 4(4), pp. 121-133.
زکی پور رحیم آبادی, اسحق, نورزایی, خدیجه, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخ‌کردن سریع، نگه‌داری به‌صورت منجمد و سرخ‌کردن نهایی. , 2016; 4(4): 121-133.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,966,113
PDF Download16,092,568