میان, روزیتا, رضائی, مسعود, مرتضوی, محمد صدیق (2016). تأثیر یخ ازن‌دار برکیفیت شیمیایی و میکروبی عضله ماهی طلال (Rastrelligerkanagurta) طی دوره کوتاه مدت نگهداری. , 4(4), 109-120.
روزیتا میان; مسعود رضائی; محمد صدیق مرتضوی. "تأثیر یخ ازن‌دار برکیفیت شیمیایی و میکروبی عضله ماهی طلال (Rastrelligerkanagurta) طی دوره کوتاه مدت نگهداری". , 4, 4, 2016, 109-120.
میان, روزیتا, رضائی, مسعود, مرتضوی, محمد صدیق (2016). 'تأثیر یخ ازن‌دار برکیفیت شیمیایی و میکروبی عضله ماهی طلال (Rastrelligerkanagurta) طی دوره کوتاه مدت نگهداری', , 4(4), pp. 109-120.
میان, روزیتا, رضائی, مسعود, مرتضوی, محمد صدیق تأثیر یخ ازن‌دار برکیفیت شیمیایی و میکروبی عضله ماهی طلال (Rastrelligerkanagurta) طی دوره کوتاه مدت نگهداری. , 2016; 4(4): 109-120.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,851,002
PDF Download16,036,219