موسوی, سحر, اجاق, سید مهدی, عالیشاهی, علیرضا (2016). تأثیر افزودن صمغ‏های کربوکسی‏متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی‏های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده. , 4(4), 91-107.
سحر موسوی; سید مهدی اجاق; علیرضا عالیشاهی. "تأثیر افزودن صمغ‏های کربوکسی‏متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی‏های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده". , 4, 4, 2016, 91-107.
موسوی, سحر, اجاق, سید مهدی, عالیشاهی, علیرضا (2016). 'تأثیر افزودن صمغ‏های کربوکسی‏متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی‏های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده', , 4(4), pp. 91-107.
موسوی, سحر, اجاق, سید مهدی, عالیشاهی, علیرضا تأثیر افزودن صمغ‏های کربوکسی‏متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی‏های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده. , 2016; 4(4): 91-107.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,966,114
PDF Download16,092,568