ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۲، شماره ۴۷ - ( ۱۳۹۴ )
تأثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب
ص. ۸-۱
فاطمه مدرسی
*
،
احمد مستعان
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
محمد علیزاده خالد آباد
چکیده
(۷۳۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۸۶۶ دریافت)
بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز
ص. ۱۹-۹
محمد حجتی
*
،
علیرضا جهانگیری
،
محمدعلی نجفی
چکیده
(۶۳۵۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۷۲۵ دریافت)
مطالعه تولید زایلیتول توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جداشده از طبیعت
ص. ۳۰-۲۱
فروغ عسگری
،
غلامرضا قزلباش
*
،
ایرج نحوی
چکیده
(۶۵۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۶۸ دریافت)
بررسی تأثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم
ص. ۴۱-۳۱
نفیسه زاوه زاد
*
،
غلامحسین حقایق
،
حسین نیک پویان
،
هانیه رحمانی
چکیده
(۶۱۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۵۹ دریافت)
اثرات سوربیتول، گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایههای نازک تهیه شده از کازئین
ص. ۵۲-۴۳
وجیهه حشمتی
،
محمدرضا کسایی
*
چکیده
(۶۱۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۲۱ دریافت)
ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق
ص. ۶۳-۵۳
نسیم حسن پور
،
محبت محبی
*
،
مهدی وریدی
چکیده
(۶۶۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۷۵۸ دریافت)
تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L)
ص. ۷۴-۶۵
پیمان آذر کیش
،
منصوره شمیلی
چکیده
(۵۹۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۰۵۲ دریافت)
ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق
ص. ۸۵-۷۵
محبت محبی
،
نسیم حسن پور
،
بهداد شکرالهی یانچشمه
*
چکیده
(۵۸۰۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۵۶ دریافت)
تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم – سورگوم)
ص. ۹۶-۸۷
بهاره صحرائیان
،
لادن دهقان تنها
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
فریبا نقی پور
*
چکیده
(۶۲۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۱۹ دریافت)
تاثیر بهبود دهنده امولسیفایرSSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب
ص. ۱۰۸-۹۷
شیما معززی
*
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
،
اورنگ عیوض زاده
چکیده
(۶۳۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۵۹ دریافت)
مطالعه سینتیک خشک شدن و چروکیدگی ورقههای نازک سیبزمینی در خشککن جریان هوای موازی
ص. ۱۲۲-۱۰۹
امید رضا روستاپور
*
،
ندا مفتون آزاد
،
احمد خالواحمدی
چکیده
(۵۳۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۹۵ دریافت)
اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه
ص. ۱۳۱-۱۲۳
سیدحسن جلیلی
،
سید پژمان حسینی شکرابی
*
چکیده
(۶۳۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۶۱ دریافت)
مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری
ص. ۱۴۰-۱۳۳
نرگس رحیمی
*
،
مهدی کریمی
،
هاشم پورآذرنگ
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(۶۰۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۲۶ دریافت)
بهینه سازی عملکرد دستگاه های درجه بندی سیب با استفاده از شناسایی لهیدگی و دمگل سیب و تکنیک ماشین بینایی
ص. ۱۵۷-۱۴۱
سمیرا کریمی
،
اشکان نیکیان
*
،
ابوذر ولایتی
چکیده
(۵۷۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۱۱ دریافت)
شناسایی عوامل موثر در ایجاد برند در شرکتهای صنایع غذایی
ص. ۱۷۰-۱۵۹
فاطمه شهسوار
،
اصغر عالم تبریز
*
چکیده
(۷۳۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۹۵ دریافت)
بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان
ص. ۱۸۰-۱۷۱
نوشین فرجی
،
ندا مفتون آزاد
*
،
عسکر فرحناکی
،
فوژان بدیعی
،
سید ابراهیم حسینی
چکیده
(۶۰۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۱۸ دریافت)
بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ
ص. ۱۹۶-۱۸۱
امیر پورفرزاد
*
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
مهدی کریمی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(۶۴۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۵۵۶ دریافت)
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ
ص. ۲۰۶-۱۹۷
سید محمد مشکانی
*
،
زهرا پورفلاح
،
حمید توکلی پور
،
سید حامد رضا بهشتی
چکیده
(۶۱۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۸۵ دریافت)
بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد
ص. ۲۲۰-۲۰۷
لادن دهقان تنها
*
،
مهدی کریمی
،
مانیا صالحی فر
چکیده
(۵۹۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۶۹ دریافت)
بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگیهای کاربردی ماست قالبی فاقد چربی
ص. ۲۳۰-۲۲۱
علی معتمدزادگان
*
،
سید احمد شهیدی
،
سید هاشم حسینی پرور
،
سعیده ابدالی
چکیده
(۶۸۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۷۶۹ دریافت)
بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج
ص. ۲۴۱-۲۳۱
آرش ابراهیمیان
،
رضا طباطبایی کلور
*
،
جعفر هاشمی
چکیده
(۵۷۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۰۵ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS