ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۹، شماره ۱۲۵ - ( ۱۴۰۱ )
بررسی فعالیت ضدمیکروبی جسم سلولی و پالیده کشت حاصل از لاکتوباسیلوس هلوتیکوس در شرایط درونتنی و مدل غذایی
ص. ۱۰-۱
10.22034/FSCT.19.125.1
سید محمد باقر هاشمی
*
،
درنوش جعفرپور
چکیده
(۲۵۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۱ دریافت)
بررسی خصیصههای رنگی و بافتی دونات کم کالری حاوی مالتودکسترین با استفاده از سامانه بینایی ماشین
ص. ۲۱-۱۱
10.22034/FSCT.19.125.11
علی گنجلو
*
،
محسن زندی
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(۲۶۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۹۷ دریافت)
تاثیر زمان و نوع آنزیم بر ویژگیهای ساختاری و آنتیاکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین لوبیا سفید (Phaseolus vulgaris L.)
ص. ۳۴-۲۳
10.22034/FSCT.19.125.23
نازیلا زینالی نامدار
،
لیلا روفه گری نژاد
*
،
آیناز علیزاده
،
سید مهدی جعفری جعفری
،
نارملا آصفی
چکیده
(۳۵۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۳۳ دریافت)
مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آبپنیر (whey-less)
ص. ۴۶-۳۵
10.22034/FSCT.19.125.35
مهسا کریمپور سهرقه
،
افشین جوادی
،
شهین زمردی
*
،
نویده انرجان
چکیده
(۲۶۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۶۱ دریافت)
بررسی فعالیت بازدارندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفا گلوکوزیداز و ظرفیت آنتیاکسیدانی متابولیتهای حاصل از کشت سویه لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس PTCC1900
ص. ۵۸-۴۷
10.22034/FSCT.19.125.47
فائزه شیرخان
،
سعید میردامادی
*
،
مهتا میرزایی
،
بهروز اکبری ادرگانی
،
نیکو نصوحی
چکیده
(۲۶۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۲۶ دریافت)
تأثیر افزودن هیدروکلوئید کنجاک بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و بافتی توفو
ص. ۷۲-۵۹
10.22034/FSCT.19.125.59
شهرزاد صفرخانلو
،
فرزانه عبدالملکی
*
چکیده
(۲۳۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۶ دریافت)
مدلسازی و بهینهسازی فرمولاسیون سوسیس ماهی حسون (Saurida tumbile) تولیدشده با حرارت اهمیک به روش سطح پاسخ(RSM)
ص. ۸۸-۷۳
10.22034/FSCT.19.125.73
سارا شعبانی
،
سید ابراهیم حسینی
*
،
غلام حسن اسدی
،
بابک بهشتی
،
سیده شیما یوسفی
چکیده
(۲۶۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۷۹ دریافت)
ارزیابی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی در حضور کشت الحاقی تضعیف شده
ص. ۹۹-۸۹
10.22034/FSCT.19.125.89
راحله نژاد رزمجوی اخگر
*
چکیده
(۲۳۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۴۱ دریافت)
شناسایی مولکولی گونه های کمپیلوباکتر و سالمونلا در نمونه های شیر خام گاو در استان مازندران
ص. ۱۰۸-۱۰۱
10.22034/FSCT.19.125.101
راحم خوشبخت
،
حمید رضا کاظمینی
،
زهرا پناهی
*
چکیده
(۳۲۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۶۲ دریافت)
بهینهسازی فرآیند استخراج لیکوپن و ترکیبات فنولی از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از پیشتیمار میدان الکتریکی پالسی
ص. ۱۱۹-۱۰۹
10.22034/FSCT.19.125.109
زهرا دولت آبادی
،
امیر حسین الهامی
*
،
سید هاشم اخلاقی فیض آباد
،
وحید فرزانه
،
حمید بخش آبادی
چکیده
(۳۱۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۵۸ دریافت)
درونپوشانی اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر: خصوصیات، رهایش کنترل شده و مدلسازی ریاضی
ص. ۱۳۳-۱۲۱
10.22034/FSCT.19.125.121
محسن زندی
*
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(۲۵۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۹۵ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیلم تقویت شده کیتوزان- صمغ گوار اصلاح شده حاوی عصاره رزماری به منظور کاربرد در بستهبندی فعال مواد غذایی
ص. ۱۴۶-۱۳۵
10.22034/FSCT.19.125.135
لیلا یاوری معروفی
،
نسیم شهابی
،
مرجان قربانی
*
چکیده
(۲۶۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۲۸ دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی، قدرت آنتیاکسیدانی، فنولی و فلاونوئید کل عصاره گزنه: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. ۱۵۶-۱۴۷
10.22034/FSCT.19.125.147
محمد نوشاد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(۲۵۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۷۹ دریافت)
تخمین ویژگیهای بیوشیمیایی پرتقال خونی رقم مورو با بکارگیری فنآوری ماشینبینایی و شبکههای عصبی مصنوعی
ص. ۱۷۰-۱۵۷
10.22034/FSCT.19.125.157
مهدیه بشکار
،
مجید دولتی
*
،
ایمان گلپور
،
حسین میغانی
چکیده
(۲۳۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۱۱ دریافت)
بررسی تأثیر نانولیپوزومهای حاوی عصاره آنتیاکسیدانی تفاله انگور بر پارامترهای اکسایشی روغن سویا
ص. ۱۸۲-۱۷۱
10.22034/FSCT.19.125.171
ابوالفضل بوژمهرانی
،
بهاره حاجی رستملو
*
،
محسن وظیفه دوست
،
زهره دیدار
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(۲۴۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۳۷ دریافت)
اثر پرتوتابی و نگهداری در غلظتهای مختلف آب نمک و سرکه بر کیفیت و ماندگاری قارچ ترافل بیابانی (Terfezia claveryi)
ص. ۱۹۴-۱۸۳
10.22034/FSCT.19.125.183
بهاره دایی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
*
،
افشین جوادی
،
محمدعلی تربتی
چکیده
(۲۴۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۵۱ دریافت)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۲۰۳-۱۹۵
10.22034/FSCT.19.125.195
حسن برزگر
*
،
حسین جوینده
چکیده
(۲۳۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۸ دریافت)
بهینهیابی و ارزیابی ویژگیهای کیفی نان بدون گلوتن بر پایه آرد کینوای حاوی صمغ زانتان و آنزیم لکاز در طی دوره نگهداری
ص. ۲۲۳-۲۰۵
10.22034/FSCT.19.125.205
قدسیه علیزاده بهاآبادی
،
لیلا لک زاده
*
،
حمید فروتن فر
،
حمیدرضا اخوان
چکیده
(۲۵۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۷ دریافت)
مدلسازی ریزپوشانی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) در پوشش کازئینات سدیم، مالتودکسترین و نشاسته اصلاح شده با استفاده از دو روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی
ص. ۲۴۱-۲۲۵
10.22034/FSCT.19.125.225
فائزه شاهکل
،
هاجر عباسی
*
،
محسن نوروزی مبارکه
چکیده
(۲۲۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۶ دریافت)
استفاده از روش نرو- فازی برای مدلسازی فرآیند آبگیری از برشهای موز به روش اسمز- فراصوت
ص. ۲۵۳-۲۴۳
10.22034/FSCT.19.125.243
فخرالدین صالحی
*
،
رعنا چراغی
،
مجید رسولی
چکیده
(۲۱۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۳۲ دریافت)
بررسی اثر خمیرترش آرد گندم کامل حاوی فروکتوالیگوساکارید و باسیلوس کواگولانس IBRC-M 10807 بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت نان حجیم
ص. ۲۶۸-۲۵۵
10.22034/FSCT.19.125.255
زهرا فرجی نژاد
،
فروغ محترمی
*
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
صابر امیری
،
حامد همیشه کار
،
حسین صمدی کفیل
چکیده
(۲۷۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۱۹ دریافت)
اثر نسبت های مختلف استارتر و نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی پنیر سویای پروبیوتیک
ص. ۲۸۱-۲۶۹
10.22034/FSCT.19.125.269
سمیه مشایخ
،
رضوان پوراحمد
*
،
بهروز اکبری آدرگانی
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(۲۵۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۳۳ دریافت)
بررسی تاثیر توان و زمان فرایند فراصوت بر استخراج ایزوله پروتئین از جوانه ماش
ص. ۳۰۱-۲۸۳
10.22034/FSCT.19.125.283
شهره واحد
،
حسین عباس تبار اهنگر
*
،
مولود نورانی
،
سمیه تقیان دینانی
،
مجتبی نصر اصفهانی
چکیده
(۲۵۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۷۰ دریافت)
بررسی ترکیب شیمیایی، ویژگیهای تغذیهای و فیزیکوشیمیایی روغن کاملینای کشت شده در ایران و مقایسه آن با روغنهای کانولا و آفتابگردان
ص. ۳۱۴-۳۰۳
10.22034/FSCT.19.125.303
الهه مقصودلو
،
زینب رفتنی امیری
*
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(۲۴۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۷۵ دریافت)
تاثیر استفاده از پوست گوجه فرنگی، کلرید کلسیم، کاهش اندازه ذرات و توزیع پالپ بر خواص فیزیکوشیمیایی و ریزساختار رب گوجه فرنگی
ص. ۳۲۸-۳۱۵
10.22034/FSCT.19.125.315
سعید امیری نسب سرابی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
*
،
محمد حسین حداد خداپرست
چکیده
(۹۲۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۷۸ دریافت)
جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا
ص. ۳۴۳-۳۲۹
10.22034/FSCT.19.125.329
فاطمه مشایخ
،
رضوان پوراحمد
*
،
محمد رضا اسحاقی
،
بهروز اکبری آدرگانی
چکیده
(۲۵۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۱۷ دریافت)
تاثیرL-آرژنین بر کیفیت، فعالیت پاداکسندگی و عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه
ص. ۳۵۷-۳۴۵
10.22034/FSCT.19.125.345
سیدمحمد حسینی ملا
،
سمیه رستگار
،
ولی اله قاسمی عمران
*
،
اورنگ خادمی
چکیده
(۲۱۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۱ دریافت)
تاثیر ازن بر بهبود خواص رئولوژیکی خمیر: ارزیابی آردهای گندم با درجه استخراج مختلف
ص. ۳۶۷-۳۵۹
10.22034/FSCT.19.125.359
زهرا داودی
*
،
مریم رعیت پیشه
،
محبوبه فضائلی
چکیده
(۲۳۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۶۲ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) بر قارچهای عامل پوسیدگی و کپکزدگی پس از برداشت میوه توتفرنگی
ص. ۳۷۹-۳۶۹
10.22034/FSCT.19.125.369
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۲۴۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۴۹ دریافت)
بررسی اثر اسانس رزماری در فرمهای نانوامولسیون و آزاد بر ماندگاری فیله مرغ نگهداری شده در یخچال
ص. ۳۹۴-۳۸۱
10.22034/FSCT.19.125.381
احمد موالی زاده
،
علی فضل آرا
*
،
مهدی پورمهدی
،
ندا باورصاد
چکیده
(۲۳۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS