کریمپور سهرقه, مهسا, جوادی, افشین, زمردی, شهین, انرجان, نویده (2022). مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آب‌پنیر (whey-less). , 19(125), 35-46. doi: 10.22034/FSCT.19.125.35
مهسا کریمپور سهرقه; افشین جوادی; شهین زمردی; نویده انرجان. "مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آب‌پنیر (whey-less)". , 19, 125, 2022, 35-46. doi: 10.22034/FSCT.19.125.35
کریمپور سهرقه, مهسا, جوادی, افشین, زمردی, شهین, انرجان, نویده (2022). 'مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آب‌پنیر (whey-less)', , 19(125), pp. 35-46. doi: 10.22034/FSCT.19.125.35
کریمپور سهرقه, مهسا, جوادی, افشین, زمردی, شهین, انرجان, نویده مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آب‌پنیر (whey-less). , 2022; 19(125): 35-46. doi: 10.22034/FSCT.19.125.35
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,478
Article View10,449,289
PDF Download5,929,619