You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر سرعت سرد کردن و غلظت ارگانوژلاتور بر ویژگی های بافتی اولئوژل روغن کنجد و مقایسه آن با چربی حیوانی
نفیسه سلطانی زاده *، سید امیر حسین گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگی‌های کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
بهزاد ناصحی *، سحر اصغری پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی عسل های با منشاء گیاهی مختلف در استان البرز
زینب رفتنی امیری *، سبا بلقیسی
چکیده -   متن کامل (DOCX)
XML ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، تغذیه‌ای، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر چغندر قند
پونه مرادی، محمد گلی *، جواد کرامت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکومکانیکی پاستیل فراسودمند غنی‌شده با روغن ماهی درون‌پوشانی شده در نانوژل کیتوزان-استئاریک اسید به روش امولسیون پیکرینگ
حسین میرزائی مقدم *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه و ارزیابی رفتار مصرف کنندگان میگو در کشور بر اساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده
سهیل ریحانی پول، علیرضا عالیشاهی *، افشین عادلی، عباس نرگسیان، سید مهدی اجاق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درون پوشانی ویتامین D3 با نانوذرات ژلاتین ساخته شده به روش ضد حلال دو مرحله ای
سمیه میرآقائی، زهرا امام جمعه *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ماکارونی غنی شده با فیبر سیب‌زمینی و پودر جلبک دونالیلا سالینا و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی آن
یدالله مصدق، محمد توکلی، لیلا کمالی روستا، ژاله خوشخو، مرتضی سلطانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتی‌اکسیدانی، تانن و خواص حسی شکلات نعنایی
زهرا تسخیری، معصومه مهربان سنگ آتش *، زهرا نظری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی
حسن برزگر *، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه
اصغر فرهادی، سیدهادی پیغمبردوست *، کاظم علیرضالو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اقتصادی کردن و بهینه سازی فرآیند خشک کردن ورقه های کیوی پیش تیمار شده با دز پرتودهی به روش سطح پاسخ در ترکیب با روش تحلیل مولفه‌های اصلی
اصغر عابدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمه‌ای (capsicum annum L.) بسته‌بندی شده در اتمسفر اصلاح شده
محمد سیاری، صبا صادقی، مصطفی کرمی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید باکتریوسین در فرآیند غیر مداوم تخمیر ضایعات لبنی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12
صابر امیری، رضا رضایی مکرم *، محمود صوتی خیابانی، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای
مصطفی کرمی *، محمد سیاری، صبا صادقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تأثیر اسانس‌های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه‌شده با سوریمی
آزاده رشیدی مهر، علی فضل آرا *، مهدی زارعی، مهدی پورمهدی بروجنی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فرآیندهای خشک کردن، پودر سازی و فشرده‌سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه‌فرنگی تازه
علی قاسمی، رضا امیری چایجان *، محمدحسین عزیزی تبریززاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ردیابی و ارزیابی باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک‌های خانواده پنی‌سیلین در نمونه کبد، کلیه و گوشت گاو عرضه شده در میادین شهر تهران به روش کیت الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
میترا جلالی، مریم عطایی، بهروز اکبری آدرگانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر تیمار حرارتی- رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن
سیما مهاجر خراسانی، مهران اعلمی *، مهدی کاشانی نژاد، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست فراسودمند غنی‌سازی شده با سبوس تخمیر شده برنج و عصاره کاهو در دوره ماندگاری
حمیدرضا اسفندیاری، مریم مصلحی شاد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر صمغ‌های بامیه و کربوکسی‌متیل‌سلولز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری
بهزاد ناصحی *، راضیه رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید بستنی فراسودمند حاوی پودر جلبک دونالیلاسالینا
میترا سلیم پور اردی، ژاله خوشخو، مژگان امتیازجو *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی
محمد نجاتیان، نازنین داراب زاده *، سیده رقیه دروگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید دوغ پاستوریزه و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگی‌های میکروبی
مژگان یزدی، محبوبه سرابی جماب *، ابوالفضل پهلوانلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود دسترسی زیستی پلی‌فنل‌های پوست انار با تشکیل کمپلکس الحاقی با بتاسیکلودکسترین (β-CD)
سارا کلانتری، لیلا روفه‌گری‌نژاد، sajad pirsa *، مهدی قره‌خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقاومت انتروکوکوس‌های جدا شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک‌های رایج درمانی، فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آن‌ها
حسین زنگانه، سیدعلی مرتضوی *، فخری شهیدی، بهروز علیزاده بهبهانی، Elnaz Mialni، محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی
محمد نوشاد *، پریسا قاسمی، سمیرا دهقانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر سیستم‌های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)
مهدی قیافه داودی *، مهدی کریمی، فریبا نقی پور، زهرا شیخ الاسلامی، عادل میرمجیدی، ریحانه احمدزاده قویدل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف
اعظم ستاری، جعفر محمدزاده میلانی *، زینب زینب، علی پاکدین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه کارآیی اتیدیوم مونوآزید (EMA) و پروپیدیوم مونوآزید (PMA)در شمارش سلول های زنده پاتوژن به روش PCR زمان واقعی در سیستم های مدل غذایی
مریم عزیزخانی *، فهیمه توریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue