You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی پایداری اکسیداتیو و خواص فیزیکوشیمیایی روغن سرخ کردنی بر پایه پالم، سویا و آفتابگردان تحت شرایط مختلف رنگبری و بوگیری سیمین دخت پورکلانتر، سیمین اسدالهی، محمد رضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن الهه خاتمی، مهران اعلمی، یحیی مقصودلو، مهدی کدیور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی سیما شکری قلعه، سولماز صارم نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر نوع و غلظت نرمکننده بر ویژگیهای فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم مریم پیرو موسوی، محبوبه کشیری، یحیی مقصودلو، مرتضی خمیری، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توتفرنگی (رقم گاویتا) فاطمه ناظوری، شهین قیصربیگی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از آرد گندم جوانهزده به جای آرد و نشاسته در تولید سوسیس اکبر جوکار، علیرضا نوروزی پژند، صغری معدنی، مریم شاه امیریان، ماشااله زارع
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک در آب هندوانه امین سوری، مهتا میرزایی، سعید میردامادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پتانسیل آنتی اکسیدانی عصاره گلپر (Heracleum persicum) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط انبارداری تسریع شده رضا فرهمندفر، مریم رنجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست های چرمی و اسفنجی انار (Punica granatum L.) سیده سکینه خاکزاد، رضا فرهمندفر، امیر احمدپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، کلارومایسس مارکسیانوس و پنیسیلیوم نوتاتوم و اثر آن بر ماندگاری دوغ ایرانی سیده میثمه احمدی، مریم مصلحی شاد، عبدالرحمن رحیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی شکر با عصاره استویا خشک شده به روش پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی وحسی ژله آلوئهورا شیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک، خشایار سرابندی، زینب گرائیلی، عظیم قاسم نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری زرشک بی دانه خشک شده (Berberis vulgaris) سارا رویتوند، ناصر صداقت، مهدی وریدی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی و پلیفنولی عصاره گیاه متکا (Ferulla Persica) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) بهداد شکرالهی یانچشمه، محمد علی حصاری نژاد، نگار رضایی، آزاده سلیمی، غزل شمشادی، مهناز کاظم زاده، اشکان جبلی جوان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته انگور و ارزیابی خصوصیات حسی آن در کیک اسفنجی فاطمه حسین زاده، علیرضا شیرازی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و آنتیاکسیدانی عصاره چای سبز ریزپوشانی شده به روش همتبلوری مهدیه اکبری، علیرضا صادقی ماهونک، خشایار سرابندی، آزاده قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گشنیز بر ماندگاری فیله ماهی شوریده در دمای 4 درجه سانتی گراد زینب عالی مرادیان، لاله رومیانی، مهرنوش تدینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات پوششهای خوراکی صمغ فارسی-کیتوزان و صمغ فارسی-کیتوزان حاوی اسانس سیر(Allium Sativum L.) بر کیفیت و ویژگیهای حسی فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری به صورت منجمد سارا رئیسی، سید مهدی اجاق، سراج بیتا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج، بررسی خصوصیات شیمیایی، ساختاری و فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ علی گنجلو، مه رو مرادیان، ماندانا بی مکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص عملکردی صمغ فارسی جواد امینی راستابی، علی نصیرپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر اسید سالیسیلیک بر کارایی کنترل زیستی Pseudomonas fluorescens علیه کپک آبی میوه سیب سید اسماعیل رضوی، سیدجواد صانعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی شیگلا فلکسنری و ماندگاری کاهو در طی نگهداری در دمای محیط زهره دیدار
چکیده -
متن کامل (PDF)
برازش بیدرنگ مقدار ژلاتینهشدن نشاسته برنج نیمجوش بر اساس خواص فیزیکی- الکتریکی شلتوک طی غوطهوری(مطالعه موردی: رقم شیرودی) ابراهیم تقی نژاد، ولی رسولی شربیانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصاره هَوِن بر روی سینتیک تغییرات فاکتورهای ازت در طی نگهداری در آب نمک و مرحله رسیدن در پنیر سنتی کوزه ای بشیر بهرامی، محمد علیزاده خالد آباد، حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانهی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی مریم چهاردولی، سیمین اسداللهی، بیژن خورشیدپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
درون پوشانی روغن هسته انار به وسیله حاملهای مختلف و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن سهیلا اکبرلو، محمد علیزاده خالدآباد، سجاد پیرسا، فروغ محترمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد صمغهای کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب اسماعیل عطای صالحی، محیا شیخ زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدکپکی سویههای L.plantarum بومی جدا شده از موادغذایی مختلف دینا شهرام پور، مرتضی خمیری، محبوبه کشیری، محمد علی رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی نرگس اصلانپور، فاطمه حسینمردی، سارا کوهی کمالی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر محلولهای استیک اسید و سدیم دی استات بر رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی ابوالفضل گلشن تفتی، نجمه سلیمانی ده دیوان، اصلان عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت سید رضا فلسفی، یحیی مقصودلو، مهران اعلمی، سید مهدی جعفری، مجتبی رئیسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر شرایط انبارمانی آرد حاصل از ارقام دیم و آبی گندم بر خصوصیات کیفی و نانوایی آرد طی فرآیند رسیدن کتایون فاتح نیکو، فریبا نقی پور، علیرضا فرجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ژل کتیرا: تشکیل و کاربردهای آن نوشین نیک نیا، رسول کدخدایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس مرزه (Satureja hortensis L.) بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماریزا و عامل فساد مینا فراهانی، فخری شهیدی، فریده طباطبایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر ساختار و متابولیسم شربت ذرت حاوی فروکتوز و ساکارز روناک غلامی، مهدی جعفری اصل، مهدی امینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسانس بنه تازه و رسیده برماندگاری و خواص حسی دوغ ایرانی شبنم ابوالحسینی، لیلا گلستان گلستان، حامی کابوسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش خوراکی صمغ آلژینات حاوی عصاره والک بر ماندگاری فیله گوشت گوساله در شرایط یخچالی سمیرا سبزعلی، سارا متینی، عباس جلیل زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و حسی دوغ حاوی عصاره و پودر گیاه ملیس پرستو رزاقی، مصطفی کرمی، مصطفی سلطانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانسهای پونه، نعنا و آویشن ندا عزیزی، سید مهدی سیدین اردبیلی، محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین باقیمانده سم فلووالینات در عسل منطقه دماوند سیده معصومه هاشمی نیا، منیژه جمشیدی، یحیی استادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج پروتئین سبوس برنج واریته هاشمی و بررسی ویژگیهای عملکردی شهرام نقی زاده رئیسی، علی محمدی رمی، سید احمد شهیدی، آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)