ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۵، شماره ۷۶ - ( ۱۳۹۷ )
تحلیل انرژی و اگزرژی فرآیند خشک کردن قطعات سیب در یک خشککن هوای گرم
ص. ۱-۱۱
محسن بیگی
*
چکیده
(۶۲۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۲۷ دریافت)
بررسی استفاده از خواص لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کانکئی جدا شده از عسل در تهیه آب انار پروبیوتیک
ص. ۱۳-۲۳
لیلا ناطقی
*
،
نیلوفر قربانی
،
ناصر تاج آبادی
چکیده
(۶۴۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۲۹۳ دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و جداسازی اولیه فرکشن های پپتیدی فرآورده تخمیری سس سوراغ
ص. ۲۵-۳۵
مهدی نیکو
*
،
رامین مناف فر
،
مهدی ایمانی
،
حسن احمدی گاولیقی
چکیده
(۵۹۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۲۷ دریافت)
پتانسیل پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های جدا شده از ماست لیقوان تبریز
ص. ۳۷-۵۰
محمود توکلی
*
چکیده
(۵۹۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۵۷ دریافت)
اثر عصاره های مختلف بره موم بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای در شرایط یخچال: ترکیبات شیمیایی، ارزیابی میکروبی و حسی
ص. ۵۱-۶۵
سیده زهرا سیدالنگی
*
،
علی اکبر شیخی کوهسار
،
مهشید شاملوفر
،
صابر شزیفیان
چکیده
(۶۷۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۵۸ دریافت)
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر جمعیت ریزاندامگان عامل مسمومیت و عفونت غذایی
ص. ۶۷-۷۶
فریده طباطبایی
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
،
سید علی مرتضوی
،
فخری شهیدی
چکیده
(۵۹۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۰۷ دریافت)
بررسی خواص فیزیکی کدو مسمایی(.L Cucurbita pepo) در فرآیند سرخ کردن عمیق
ص. ۷۷-۸۶
نینا دلیری
،
فریبا زینالی
*
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(۸۴۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۴۰ دریافت)
تاثیر غلظتهای متفاوت گلیسرول و سوربیتول بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین کانولا
ص. ۸۷-۱۰۰
فرزانه ولی پور
*
چکیده
(۴۵۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۱۱ دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگیهای آن با بستنی معمولی
ص. ۱۰۱-۱۱۵
سجاد قادری
،
مصطفی مظاهری تهرانی
*
،
سید محمد علی رضوی
چکیده
(۵۰۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۵۸ دریافت)
اثرجایگزین کردن نمک طعام با عصاره گیاه سیاه شور مصری در فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی تولیدی به شیوه فراپالایش: با رویکرد رژیمی
ص. ۱۱۷-۱۳۰
صدیقه امیری
،
امیر شاکریان
*
،
محمد حجت الاسلامی
،
ساحل سها
چکیده
(۴۹۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۹۲ دریافت)
بررسی اثر سبوس گندم با اسید فیتیک کاهش یافته بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ برگر
ص. ۱۳۱-۱۴۰
الهه اکبری
،
جواد کرامت
،
مهشید جهادی
*
چکیده
(۳۴۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۳۶ دریافت)
بررسی اثر صمغ های اسفرزه و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
ص. ۱۴۱-۱۵۲
سمیرا بیک زاده
،
سید هادی پیغمبردوست
،
مهدی بیک زاده
،
محمد اصغری جعفرآبادی
،
عزیز همایونی راد
*
چکیده
(۷۹۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۰۳۷ دریافت)
بررسی سینیتیک استخراج نشاسته از سیبزمینی با مدلهای تحلیلی و تجربی، با بهکارگیری الگوریتم ژنتیک
ص. ۱۵۳-۱۶۴
ریحانه حسن زاده
،
بهروز عباسی سورکی
*
،
جواد صیاد امین
چکیده
(۴۰۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۱۹ دریافت)
بررسی قابلیت اتصال به کلسیم پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین دانه ی گوجه
ص. ۱۶۷-۱۷۵
نسیم مشگین فر
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
بهروز اکبری
،
محمد قربانی
،
فیدل تولدرا
چکیده
(۳۶۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۳۵ دریافت)
بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ریز ساختار و ویژگی های فیزیکو شیمیایی فیلم خوراکی ترکیبی ایزوله پروتئین کانولا- ژلاتین
ص. ۱۷۵-۱۸۵
آزاده رائیجی
،
علی معتمدزادگان
*
،
یحیی مقصودلو
چکیده
(۴۴۹۷ مشاهده)
بهینه سازی ترکیب پوشش خوراکی با کاربرد طرح مرکب بر عمر انباری و خواص کیفی میوه انجیر (Ficus Carica domestica L.)
ص. ۱۸۹-۲۰۶
ندا مومنی
،
میرخلیل پیروزی فرد
*
،
محمد علیزاده خالدآباد
چکیده
(۳۶۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۵۱ دریافت)
بررسی اثر افزودن شیر ارزن بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA-5، باکتری های آغازگر ماست و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک
ص. ۲۰۷-۲۱۹
سمیرا فرقانی
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
،
جواد حصاری
،
رضا رضایی مکرم
چکیده
(۴۲۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۴۹ دریافت)
بررسی اثر آنزیم گلوکزایزومراز بر محلول گلوکزی و هیدرولیز محلول شکر سفید با آنزیم انورتاز جهت تولید شربت با فروکتوز بالا
ص. ۲۲۱-۲۳۰
خدیجه شیرانی بیدابادی
*
،
محمد حجت الاسلامی
چکیده
(۷۴۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۴۲ دریافت)
بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جلبک قهوه ای (Sargassum glaucescens) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۲۳۱-۲۴۲
علی طاهری
*
،
افره نصرتی
،
چکاوک خواجه امیری
چکیده
(۴۷۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۱۶ دریافت)
تولید مربای سیب با کالری کاهشیافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگیهای کیفی آن
ص. ۲۴۳-۲۵۵
مهسا درویشی
*
،
محمد حجت الاسلامی
،
جواد کرامت
چکیده
(۴۲۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۵ دریافت)
تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتیاکسیدانی بستنی
ص. ۲۵۷-۲۶۸
علیرضا ملک نژاد
،
لیلا ناطقی
*
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(۳۴۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۴۳ دریافت)
تاثیر سوکرالوز و مالتیتول برخواص فیزیکوشیمیایی و حسی ذرت حجیم شده به روش انفجاری شیرین
ص. ۲۶۹-۲۷۹
احمد کارگری دهکردی
،
سارا موحد
*
،
بیژن خورشیدپور
چکیده
(۳۸۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۴۰ دریافت)
تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی
ص. ۲۸۱-۲۹۲
شهین زمردی
*
،
عزیزه رضایی
،
اصغر خسروشاهی اصل
،
حسن ملکی نژاد
چکیده
(۳۹۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۷۹ دریافت)
مقایسه اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی عصاره های پالپ میوه ازگیل ژاپنی(Eriobotrya japonica Lindl.) در پایدارسازی روغن سویا
ص. ۲۹۳-۳۰۶
مجتبی دلفانیان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
محمد علی سحری
*
چکیده
(۴۴۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۶۴ دریافت)
اثر کیتوزان و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت پس از برداشت و ترکیبهای پاداکسنده میوه توتفرنگی
ص. ۳۰۷-۳۱۷
حسین میغانی
*
،
ناصر برومند
،
اسحاق مقبلی
چکیده
(۴۴۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۸۳ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پودر ژله حاوی پودر کدوحلوایی
ص. ۳۱۹-۳۲۸
فاطمه کریمی
،
سید حسین حسینی قابوس
*
چکیده
(۴۲۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۵۵ دریافت)
تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتهای زیست تخریب پذیر بر پایه پلی اتیلن- نشاسته- نانورس بر خصوصیات فیزیکوشیمایی قارچ دکمه ای
ص. ۳۲۹-۳۳۵
مهناز بنایان کرمانی
،
الهام مهدیان
*
،
رضا کاراژیان
چکیده
(۶۷۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۳۹ دریافت)
بررسی تأثیر تکنیک تبادل یونی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکر خام و سفید
ص. ۳۳۷-۳۴۵
خدیجه شیرانی بیدابادی
،
محمد حجت الاسلامی
*
چکیده
(۶۶۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۴۶ دریافت)
غنی سازی غلات صبحانه با استفاده از پودر کدوحلوایی
ص. ۳۴۷-۳۵۶
فاطمه غفوری
،
سید حسین حسینی قابوس
*
چکیده
(۳۶۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۰۵ دریافت)
بهینهسازی پوششدهی در کیکهای فاقد گلوتن غنیشده با بتاکاروتن با روش سطح پاسخ
ص. ۳۵۷-۳۶۹
زینب بهاری
،
داود زارع
*
،
سارا موحد
چکیده
(۶۸۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۴۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS