ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۴، شماره ۶۹ - ( ۱۳۹۶ )
بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آنها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق
ص. ۱-۹
مژگان یادگاری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
سید جعفر هاشمی
چکیده
(۶۴۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۹۶ دریافت)
بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر
ص. ۱۱-۲۱
نسیم رئوفی
،
رسول کدخدایی
،
مسعود نجف نجفی
چکیده
(۶۰۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۷۶ دریافت)
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما
ص. ۲۳-۳۰
آیت محمدرزداری
*
،
رحیم ابراهیمی
چکیده
(۵۸۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۴۸ دریافت)
بهینه سازی ویژگیهای کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا
ص. ۳۱-۴۱
فروغ چهارطاق
،
بهزاد ناصحی
*
،
حسن برزگر
چکیده
(۶۲۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۴۵ دریافت)
بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی
ص. ۴۳-۵۲
محمد علی صالحی
،
آیدا امیدواری
*
چکیده
(۶۲۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۲۶ دریافت)
بررسی تغییرات برخی از خصوصیات شیمیایی مغز کامل و پودری دو رقم گردو در شرایط دمایی متفاوت
ص. ۵۳-۶۴
هلدا دانائی اسکوئی
*
،
محسن اسمعیلی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(۵۵۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۱۴ دریافت)
اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی
ص. ۶۵-۷۴
فاطمه ناظوری
،
سیامک کلانتری
*
،
امان اله جوانشاه
،
علی رضا طلایی
چکیده
(۵۰۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۶۸ دریافت)
بررسی تاثیر محلولهای اسمزی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیبات معطر زنجبیل در فرآیند خشک کردن
ص. ۷۵-۸۹
مریم شاه امیریان
*
،
ندا مفتون آزاد
،
لادن جوکار
چکیده
(۴۰۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۵۰ دریافت)
اثر کاربرد برخی پایدار کنندههابر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری
ص. ۹۱-۱۰۴
فروغ لنکرانی
،
وجیهه فدائی نوغانی
*
چکیده
(۳۵۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۹۲ دریافت)
مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی
ص. ۱۰۵-۱۱۴
فخرالدین صالحی
*
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
آذر نعمتی
،
راضیه لطیفی داراب
چکیده
(۳۶۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۶۱ دریافت)
اثر عصاره کاسنی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
ص. ۱۱۵-۱۲۲
عفت احمدی اقدم
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(۳۵۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۴۹ دریافت)
ارائه روشی جدید برای افزایش کیفیت آب میوه خرما با استفاه از هیدروژل پلی وینیل الکل
ص. ۱۲۳-۱۳۳
سجاد پیرسا
*
،
محمد مهدی مظهری
چکیده
(۳۶۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۷۹ دریافت)
تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر
ص. ۱۳۵-۱۴۶
سمیرا رنجبر
،
سارا موحد
*
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۳۶۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۰۶ دریافت)
بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارههای مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica)
ص. ۱۴۷-۱۵۸
حسن برزگر
*
،
محمد حجتی
،
مرضیه پناهی
چکیده
(۳۳۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۷۴ دریافت)
اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella)
ص. ۱۵۹-۱۶۹
الهام شکوه صارمی
،
محمد باقر حبیبی نجفی
*
،
محمد حسین حدادخداپرست
،
معصومه بحرینی
چکیده
(۳۵۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۴۵ دریافت)
تشخیص تخم مرغهای شکسته با استفاده از روش ظرفیت خازنی و طبقهبندهای هوشمند
ص. ۱۷۱-۱۸۰
مهدی قادری
،
احمد بناکار
*
،
علی اکبر مسعودی
چکیده
(۳۲۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۹۵ دریافت)
تأثیر شیرینکنندههای ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف
ص. ۱۸۱-۱۹۳
نرگس نادیان
*
،
لیلا مصفی
،
محمد حجت الاسلامی
،
شهناز ادیب
چکیده
(۳۷۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۸۹ دریافت)
بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا
ص. ۱۹۵-۲۰۴
هادی طالبی
،
مهدی قیافه داودی
*
چکیده
(۳۴۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۷۸ دریافت)
تشخیص روغن های گیاهی در فرآوردههای لبنی صنعتی کرمانشاه با استفاده از روشهای کروماتوگرافی
ص. ۲۰۵-۲۱۴
زینب رفتنی امیری
*
،
سمیه سلمانی
چکیده
(۴۷۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۰۲ دریافت)
بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر
ص. ۲۱۵-۲۲۷
ساره حسینی
،
مجید علی آبادی
*
چکیده
(۳۷۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۲ دریافت)
استخراج موثرترین طول موجهای طیف آبمیوه توت سیاه (Morus alba Varnigra L.) با استفاده از مدلهای مختلف رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLS)
ص. ۲۲۹-۲۴۱
مریم سلطانی کاظمی
،
سامان آبدانان مهدی زاده
*
،
مختار حیدری
،
سید مجتبی فارغ
چکیده
(۳۳۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۰۵ دریافت)
بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری
ص. ۳۳۱-۲۴۳
مهسا محمدطاهری
،
سید ابراهیم حسینی
*
چکیده
(۳۳۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۸۹ دریافت)
بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیبزمینی) با استفاده از قند چند الکلی
ص. ۲۴۳-۲۵۳
علیرضا رحمانیان
،
مهدی قیافه داودی
*
چکیده
(۳۲۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۸۶ دریافت)
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی
ص. ۲۵۵-۲۶۸
عاطفه صادقی زاده دهکردی
،
محمّد فاضل نجف آبادی
*
،
هاجر عبّاسی
چکیده
(۳۴۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۷۳ دریافت)
بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ
ص. ۲۶۹-۲۸۱
علیرضا ملکی کهکی
،
محمد باقری
*
،
لیلا ناطقی
چکیده
(۳۸۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۹۷ دریافت)
بررسی خصوصیات تغذیهای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات
ص. ۲۸۳-۲۹۴
غلامحسین حقایق
*
چکیده
(۳۶۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۸۸ دریافت)
تأثیر صمغهای گوار و زانتان بهعنوان جایگزین بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی
ص. ۲۹۵-۳۰۶
علی سوهان آجینی
،
سارا موحد
*
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۴۶۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۲۲ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد
ص. ۳۰۷-۳۱۸
معصومه مقیمی
*
چکیده
(۳۵۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۶۲ دریافت)
امکانسنجی تولید پاستیل کمکالری با استفاده از اینولین و استویوزید
ص. ۳۱۹-۳۲۹
الهه محمدی اکبرابادی
،
سلیمان عباسی
*
چکیده
(۳۶۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۰۱ دریافت)
بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus
ص. ۳۴۵-۳۵۲
علی آبرومند
*
،
فریده باعثی
چکیده
(۳۲۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۰۶ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS