ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۴، شماره ۶۷ - ( ۱۳۹۶ )
مقایسه روش بهینهشده استخراج DNA از کپکهای آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجهفرنگی
ص. ۱-۹
رضا کاراژیان
*
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
مسعود یاورمنش
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
حمیدرضا پوریان فر
چکیده
(۶۳۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۲۲۴ دریافت)
تاثیر روش استخراج و فراصوت بر بازده استخراج و ترکیبات زیست فعال عصاره اتانولی پودر دانه بزرک
ص. ۱۱-۱۸
مجید شیرمحمدی
،
سهیلا زرینقلمی
*
چکیده
(۵۲۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۴۹ دریافت)
بررسی اثر صمغ زانتان بر خصوصیات فیزیکی و میکروبی ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β–گلوکان جو دوسر
ص. ۱۹-۳۳
ژاله سادات لاجوردی
،
محمد سعید یارمند
،
زهرا امام جمعه
*
،
امیر نیاسری نسلجی
چکیده
(۶۱۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۶۱ دریافت)
بررسی تاثیر نانو ذرات رس بر خواص فیزیکی و ریزساختاری فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه هیدروکلوئید دانه اسفرزه
ص. ۳۵-۴۴
وحید علی زاده
،
حسن برزگر
*
چکیده
(۵۰۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۸۸ دریافت)
بررسی خاصیت ضد میکروبی ناتامایسین به صورت آزاد و ریز پوشانی شده در دوغ پاستوریزه
ص. ۴۵-۵۱
سمیرا تیزچنگ
،
محمود صوتی خیابانی
*
،
اویس قادرزاده
،
یوسف جوادزاده
،
رضا رضایی مکرم
،
جواد حصاری
چکیده
(۵۴۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۴۹ دریافت)
بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی
ص. ۵۳-۶۲
دینا الهویی
،
مریم سلامی
*
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(۶۳۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۷۶ دریافت)
تأثیر شرایط عصارهگیری با امواج فراصوت بر عملکرد و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare)
ص. ۶۳-۷۳
مرضیه قربانی
،
محمد ابونجمی
*
،
مجید قربانی جاوید
،
اکبر عرب حسینی
چکیده
(۴۵۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۵۷ دریافت)
بررسی محتوای ترکیبات فنولی و ظرفیت ضداکسایشی در برگ، غوره، کشمش و شیره انگور کشمشی قرمز
ص. ۷۴-۸۱
لطیفه پوراکبر
*
،
مریم عدلی فرد
چکیده
(۴۱۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۰۹ دریافت)
بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحاملهای لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین
ص. ۸۳-۹۳
امین سیدیعقوبی
،
فخری شهیدی
*
،
محبت محبی
،
مهدی وریدی
،
شیوا گل محمدزاده
چکیده
(۳۶۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۹۷ دریافت)
بررسی اسیدچرب غیر اشباع تولید شده از گونه قارچی CBS 754.68 Mortierella alpine در محیط های کشت پلی ساکاریدی هیدرولیز شده
ص. ۹۴-۱۰۵
حمیدرضا صمدلوئی
*
،
ساناز نور محمدی
،
حامی کابوسی
چکیده
(۴۰۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۴۳ دریافت)
پیشبینی تاثیر تیمارهای ازن، کیتوزان و دما بر میزان اسیدیته خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
ص. ۱۰۷-۱۱۴
حمید سرحدی
*
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
ناصر صداقت
،
محبت محبی
،
الناز میلانی
چکیده
(۳۵۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۶۲ دریافت)
مدلسازی ریاضی فرایند آبزدایی اسمزی و خشک شدن با هوای داغ برای قطعات پاپایا
ص. ۱۱۵-۱۲۸
علیرضا یوسفی
*
،
الناز سیوانی
چکیده
(۳۳۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۷۱ دریافت)
طبقهبندی شیر خام با استفاده از روشهای تشخیص الگو
ص. ۱۲۹-۱۴۰
معصومه مهربان سنگ آتش
*
،
محبت محبی
،
فخری شهیدی
،
محسن قدس روحانی
،
علی وحیدیان کامیاد
چکیده
(۳۴۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۴۹ دریافت)
تاثیر پوشش ژلاتین - آویشن شیرازی برخصوصیات میکروبی، شیمیایی و ویژگی های حسی فیله شتر مرغ در شرایط یخچالی
ص. ۱۴۱-۱۵۵
علی فضل آرا
*
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
فروغ مولائی
چکیده
(۳۹۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۰۸ دریافت)
مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاستههای گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آنها بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیرآرد گندم
ص. ۱۵۷-۱۶۷
منصوره ابراهیمیان
،
محمد حسین عزیزی
*
چکیده
(۴۲۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۵۴ دریافت)
تاثیر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کفشک با محلول کیتوزان در حذف فلزات سنگین و ثبات اکسیداسیونی طی نگهداری در یخچال
ص. ۱۶۹-۱۷۸
سیده مهدیه موسوی
،
اسحق زکی پور رحیم آبادی
*
،
خسرو آئین جمشید
چکیده
(۳۵۲۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۰۱ دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای فیلمهای خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pHهای متفاوت
ص. ۱۷۹-۱۸۹
محسن کاظمی
،
سید مهدی اجاق
*
،
بهاره شعبانپور
،
حجت میرصادقی
چکیده
(۴۱۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۸۱ دریافت)
تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته
ص. ۱۹۱-۲۰۱
روح اله پاشایی بهرام
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
جواد حصاری
،
سید هادی پیغمبردوست
،
صمد بدبدک
،
بیوک آقا فرمانی
چکیده
(۴۰۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۴۹ دریافت)
تولید و بررسی ویژگیهای فیلمهای ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر
ص. ۲۰۳-۲۱۱
زینب زنگانه
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
نرجس آقاجانی
چکیده
(۴۲۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۲۲ دریافت)
بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2
ص. ۲۱۳-۲۲۰
پرنیان پزشکی
،
سید محمدباقر حبیبی نجفی
*
،
مسعود یاورمنش
،
محبت محبی
چکیده
(۴۲۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۳۶ دریافت)
اثر نگهداری در حالت انجماد بر اکسیداسیون چربی در ماهی صبیتی hasta) (Sparidentex و حلوا سفید (Pampus argenteus)
ص. ۲۲۱-۲۲۹
علی آبرومند
*
،
سعید ضیایی نژاد
،
فریده باعثی
،
زهرا کلیایی
چکیده
(۳۷۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۵۵ دریافت)
بررسی اثر افزودن گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فرآورده گوشتی حرارت دیده تولیدی
ص. ۲۳۱-۲۴۰
بهاره خلیلی فامنین
،
هدایت حسینی
*
،
فرید زایری
،
کیاندخت قناتی
چکیده
(۳۹۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۶۶ دریافت)
ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده حاوی آویشن اشعه دیده و اتوکلاو شده
ص. ۲۴۱-۲۵۲
مصطفی کرمی
*
،
جواد اسدی
،
رمضان کلوندی
چکیده
(۴۱۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۹۹ دریافت)
بررسی و مدلسازی پیشبینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنیسازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی
ص. ۲۵۳-۲۶۳
معصومه مقیمی
*
چکیده
(۳۵۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۴۵ دریافت)
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در مارمالاد پالپ لیمو تخمیری
ص. ۲۶۵-۲۷۳
مریم شیرپور
،
مهناز هاشمی روان
*
،
رضوان پوراحمد
چکیده
(۳۵۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۶۴ دریافت)
تشخیص تقلبات روغن سویا در روغن کنجد بوسیله آنالیز پروفیل کروماتوگرام گازی مواد فرار روغن به روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی با فیبرپلیمری نانوساختار
ص. ۲۷۵-۲۸۴
سجاد پیرسا
،
محمد علیزاده
*
،
نادر قهرمان نژاد
چکیده
(۴۰۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۰۸ دریافت)
بهبود ویژگیهای رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کمچرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئینهای تغلیظ شده آبپنیر و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز
ص. ۲۸۵-۲۹۸
عرفان دانش
،
حسین جوینده
*
،
مصطفی گودرزی
چکیده
(۳۵۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۵۷ دریافت)
استفاده از شیره خرما در تولید آنزیم پروتئاز از باکتری Bacillus coagulans و کاربرد آن در تهیه پنیر پروبیوتیک
ص. ۳۰۱-۳۰۹
مرضیه موسوی نسب
،
آنیتا رازقی
،
مریم کلانتری
،
نجمه خینور
،
ساره بوستانی
چکیده
(۴۱۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۸۸ دریافت)
اثر سرعت جریان هوا بر سینتیک سرد شدن لایه های مختلف انار در پیش خنک کاری با هوای سرد اجباری
ص. ۳۱۱-۳۲۲
محمدعلی به آئین
*
،
اصغر محمودی
،
سیدفرامرز رنجبر
،
عنایت الله نقوی
چکیده
(۳۵۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۹۰ دریافت)
بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده
ص. ۳۲۳-۳۳۰
آرزو کرمی مقدم
،
زهرا امام جمعه
*
چکیده
(۴۳۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۹۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS