ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۴، شماره ۶۶ - ( ۱۳۹۶ )
ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بستهبندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
ص. ۱-۱۶
مریم قربانی
،
ناصر صداقت
*
،
الناز میلانی
،
آرش کوچکی
چکیده
(۵۸۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۷۹۱ دریافت)
شناسایی ژن کد کننده باکتریوسین در شش سویه بومی لاکتوباسیلوس پلنتاروم
ص. ۱۷-۲۵
ملیحه السادات غلام زاده
،
محمدامین حجازی
*
،
ناهید حسین زاده قراجه
چکیده
(۵۲۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۶۲۹ دریافت)
تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات صدف بزرگ Megapitaria squalid و بررسی برخی از خصوصیات شیمیایی آن
ص. ۲۷-۳۷
نصراله احمدی فرد
*
،
خولیو همبرتو کوردوا مورتو
چکیده
(۵۰۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۶۴ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ
ص. ۳۹-۴۷
سید محمد مشکانی
*
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(۶۳۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۲۲ دریافت)
تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی
ص. ۴۹-۶۱
سیده معصومه پورسید
،
علی معتمدزادگان
،
جعفر محمدزاده میلانی
*
چکیده
(۵۱۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۹۲ دریافت)
تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی
ص. ۶۳-۷۲
بهاره شهیدی
،
مریم کلانتری
،
ساره بوستانی
*
چکیده
(۵۶۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۶۷ دریافت)
تاثیر صمغهای پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده
ص. ۷۵-۸۴
مریم روشن ضمیر مشهدی
،
پیمان رجایی
*
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۴۷۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۷۰ دریافت)
بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست
ص. ۸۵-۹۴
سارا موحد
*
،
گلسا خلعتبری محسنی
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۴۲۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۱۷ دریافت)
تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت
ص. ۹۵-۱۰۳
مجتبی هادیان
،
مهدی قیافه داودی
*
چکیده
(۵۳۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۸۶۴ دریافت)
اثر نانورس روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ممانعتکنندگی فیلمهای بیوپلیمر کفیران
ص. ۱۰۵-۱۱۵
سید سعید حسینی
،
فرامرز خدائیان
*
،
سهیلا اسمی
چکیده
(۳۸۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۵۱ دریافت)
توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال
ص. ۱۱۷-۱۲۹
محمّد رضا صلاحی
*
،
آرش قیطران پور
،
محبت محبی
،
محمّد نوشاد
چکیده
(۴۴۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۲۷ دریافت)
بررسی تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کمچرب
ص. ۱۳۱-۱۴۳
حسین جوینده
،
حمیده نامور
،
مهرداد نیاکوثری
،
محمد حجتی
چکیده
(۳۷۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۷۷ دریافت)
بررسی اثر توانهای مختلف خشک کن ریز موج بر کیفیت و کمیت اسانس مرزه بختیاری
ص. ۱۴۵-۱۵۵
بهرام حسین زاده سامانی
،
زهرا لری گویینی
*
،
شیدا فصیح زاده
چکیده
(۳۶۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۴۲ دریافت)
بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آن
ص. ۱۵۷-۱۶۳
سارا موحد
*
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(۴۲۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۲۵ دریافت)
بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم
ص. ۱۶۵-۱۷۴
رقیه امینی سرتشنیزی
،
هدایت حسینی
*
،
زهره امیری
،
رزیتا کمیلی
،
ماهرو عظیمی
چکیده
(۴۰۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۸۴ دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکوشیمیایی و زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان
ص. ۱۷۵-۱۸۶
شادی بصیری
چکیده
(۴۴۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۱۶ دریافت)
جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیر گذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری
ص. ۱۸۷-۲۰۳
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سید علی مرتضوی
،
سمیرا مرادی
،
علیرضا وسیعی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(۴۷۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۳۰ دریافت)
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه درطول دوره نگهداری
ص. ۲۰۵-۲۱۵
زهرا سلیمان بیگی
،
رضوان پور احمد
*
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(۳۴۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۹۷ دریافت)
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندامهای هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتریهای عامل فساد و مسمومیت
ص. ۲۱۷-۲۲۷
اعظم مهربان
،
محمدرضا عدالتیان دوم
*
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده
(۳۵۶۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۹۲ دریافت)
تولید پودر خرما (Phoenix dactylifera) با خشک کن پاششی و بهینه سازی رنگ آن به روش سطح پاسخ
ص. ۲۲۹-۲۳۸
مریم ملکی
*
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
سید محمد مشکانی
چکیده
(۴۲۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۶۰ دریافت)
اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریتهی سیاه سردشت
ص. ۲۳۹-۲۴۷
فاطمه ریاضی
*
،
فریبا زینالی
،
ابراهیم حسینی
،
هما بهمدی
،
مریم خانی
،
سپیده پوروطن دوست
چکیده
(۴۸۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۰۱ دریافت)
اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس
ص. ۲۴۹-۲۶۰
نعیمه عابدینی
،
علی نصیرپور
،
لیلا ناطقی
*
چکیده
(۳۸۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۴۱ دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی
ص. ۲۶۱-۲۶۹
الناز قره محمدلو
،
عباس جلیل زاده
*
،
جواد حصاری
چکیده
(۳۷۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۵۹ دریافت)
بررسی خشک کردن برگههای توت فرنگی با استفاده از آبگیری اسمزی
ص. ۲۷۱-۲۸۱
شهین شرافتخواه آذری
،
بهرام فتحی آچاچلوئی
*
،
کاظم علیرضالو
چکیده
(۴۳۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۴۰۷ دریافت)
بررسی تأثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقههای نارنج
ص. ۲۸۳-۲۹۲
معصومه علیزاده شهریور
*
،
حجت کاراژیان
،
معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده
(۳۳۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۴۷ دریافت)
اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج
ص. ۲۹۳-۳۰۴
زینب رفتنی امیری
*
،
مریم اثنی عشری
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(۳۵۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۷۱ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیهشده از پرمیت هیدرولیزشده
ص. ۳۰۵-۳۱۳
آزیتا نعمتی
*
،
محمد علیزاده
،
زهرا قاسم پور
چکیده
(۳۷۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۶۱ دریافت)
بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلمهای آلژینات سدیم با استفاده از نانوذرات رس
ص. ۳۱۵-۳۲۴
مهدی آل بوفتیله
،
مسعود رضائی
*
،
هدایت حسینی
،
مهدی عبدالهی
چکیده
(۴۰۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۴۲ دریافت)
بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگیهای آرد، خمیر و نان بربری
ص. ۳۲۵-۳۳۴
معصومه احمدی بلوطکی
،
بهزاد ناصحی
*
چکیده
(۳۷۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۱۴ دریافت)
بررسی اثر پودر گیاه سیر وحشی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست همزده
ص. ۳۳۵-۳۴۴
نجمه صفری
،
محمد فاضل
،
مهشید جهادی
چکیده
(۳۶۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۲۸ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS