ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۴، شماره ۶۵ - ( ۱۳۹۶ )
تعیین مقدار عناصر آهن، روی و مس در آرد غنی شده مصرفی در شهرستان اهواز
ص. ۱-۷
روح الله شیرعلی پور
*
،
علیرضا جهانگیری
،
محمدرضا باغ دزفولی
چکیده
(۵۳۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۱۹۰ دریافت)
مدلسازی تجربی چروکیدگی در خشککردن انگور پیشتیمارشده با فراصوت و کربوکسیمتیلسلولز
ص. ۹-۲۳
منور طهماسبی پور
،
جلال دهقان نیا
*
،
سیدصادق سیدلو هریس
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(۴۵۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۳۱ دریافت)
مدل سازی برخی ویژگیهای مغز بادام در خشککن پیوسته نیمهصنعتی
ص. ۲۵-۳۷
میثم صفری
،
رضا امیری چایجان
*
،
بهنام علائی
چکیده
(۴۳۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۲۰ دریافت)
بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو
ص. ۳۹-۴۹
سیده نرگس مظلومی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(۵۲۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۷۸ دریافت)
بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار
ص. ۵۱-۶۲
پریا رهنمون
،
محبوبه سرابی جماب
*
،
مجید جوانمرد داخلی
،
آرام بستان
چکیده
(۵۳۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۹۸ دریافت)
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم بر بازیابی شبکه گلوتنی تخریب شده در آرد گندم سن زده
ص. ۶۳-۷۲
هادی بابائی امینلوئی
،
مانیا صالحی فر
*
چکیده
(۵۲۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۲۶ دریافت)
بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده(Thunnusaffinis)
ص. ۷۳-۸۴
سید علی جعفرپور
،
امیر آقای بابایی
،
مسعود رضایی
چکیده
(۴۶۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۷۵ دریافت)
بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ عکس العمل سطح
ص. ۹۶-۸۵
مهدیه قمری
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
ایران عالم زاده
،
منوچهر وثوقی
،
مهدی وریدی
،
هانیه صفری
چکیده
(۴۹۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۰۷ دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهارنارنج (Citrus aurantium)در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش
ص. ۹۷-۱۰۴
سید محمد باقر هاشمی
*
،
جواد صفری
،
بهروز صادقی
،
مسلم غفوری
چکیده
(۴۰۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۴ دریافت)
بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی
ص. ۱۱۷-۱۲۸
مرتضی کاشانی نژاد
،
سید محمد علی رضوی
*
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(۳۶۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۵۰ دریافت)
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران
ص. ۱۲۹-۱۳۸
زهرا آقائی
*
،
سید مهدی جعفری
،
محمد قربانی
،
خدایار همتی
چکیده
(۳۸۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۸۴ دریافت)
استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو
ص. ۱۳۹-۱۴۸
علیرضا عالیشاهی
*
،
سید مهدی اجاق
،
بهاره شعبانپور
،
سجاد ایزدی
چکیده
(۴۱۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۸۷ دریافت)
تأثیر غلظتهای مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگیهای نانو امولسیون اسانس آویشن در آب
ص. ۱۴۹-۱۶۰
مینا میری
،
آرش کوچکی
*
،
محبت محبی
،
مسعود نجف نجفی
چکیده
(۴۰۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۳۳ دریافت)
بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیونکنندگی زرده تخممرغ مایع
ص. ۱۶۱-۱۷۱
بهنوش شب کوهی کاکش
،
کوشان نایب زاده
،
محمدامین محمدی فر
چکیده
(۳۶۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۹۹ دریافت)
بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی
ص. ۱۷۳-۱۸۳
مسعود نجف نجفی
*
،
بنت الهدی رحمانی کندری
چکیده
(۳۹۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۰۷ دریافت)
بهینهسازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه
ص. ۱۸۵-۱۹۷
رضا امیر خمیریان
،
حسین جوینده
،
جواد حصاری
،
حسن برزگر
چکیده
(۴۵۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۰۴ دریافت)
بهینهسازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شدهی سویا به روش سطح پاسخ
ص. ۱۹۹-۲۰۷
مائده اعتمادی
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
یحیی مقصودلو
چکیده
(۳۶۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۱۰ دریافت)
بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای
ص. ۲۰۹-۲۲۵
منیره صدفی
،
بیژن خورشیدپور
*
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(۴۸۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۹۶ دریافت)
ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراوردههای جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون
ص. ۲۲۷-۲۳۷
حامد حسینی
،
محمد قربانی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(۳۴۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۷۰ دریافت)
تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (White mahlab L.)
ص. ۲۳۹-۲۴۸
فیروزه بذرافکن
،
سهیلا زرین قلمی
*
،
علی گنجلو
چکیده
(۳۱۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۱۳ دریافت)
تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری
ص. ۲۴۹-۲۵۹
بهرام فتحی آچاچلوئی
*
،
عبدالرحمان اسدی
،
کاظم علیرضالو
،
حسین عبدی بنمار
چکیده
(۴۱۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۳۷ دریافت)
غنیسازی کیک با پودر دانهی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی
ص. ۲۶۱-۲۷۰
مهرناز حسامی
،
مرضیه بلندی
*
چکیده
(۳۲۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۱۴ دریافت)
بررسی تاثیر افزودن پودر دانهی تاجخروس (Amaranthus cruentus)، بر ویژگیهای کیفی ماست چکیده
ص. ۲۷۱-۲۸۴
محبوبه حیدری
،
مهشید جهادی
*
،
محمد فاضل
،
نفیسه قاسمی پرو
چکیده
(۳۷۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۲۰ دریافت)
مدلسازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگیهای بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۲۸۵-۲۹۹
مهران نوری
،
بهزاد ناصحی
،
سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده
(۳۵۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۱۵ دریافت)
بررسی تاثیرآنتی اکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی
ص. ۳۰۱-۳۰۹
مونا روشن
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
چکیده
(۳۷۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۳۸ دریافت)
جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آنها
ص. ۳۱۱-۳۲۲
نفیسه دعوتی
*
،
سعید زیبائی
چکیده
(۴۴۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۱۶ دریافت)
کاربرد برخی نمکهای معدنی و باکتری Bacillus subtilis برای کاهش پوسیدگی سبز پرتقال ناشی از قارچ Penicillium digitatum در شرایط انباری
ص. ۳۲۳-۳۳۴
سیاوش ترابی
*
،
مسعود احمدزاده
،
سلیمان قاسمی
چکیده
(۳۴۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۲ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو
ص. ۳۳۵-۳۴۲
سیده پریا سمائی
،
محمد قربانی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(۳۹۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۰۷۵ دریافت)
بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت بهروش حلال متلاطم
ص. ۳۴۳-۳۵۳
ماندانا بی مکر
*
،
علی گنجلو
،
سهیلا زرین قلمی
،
الهام انصاریان
چکیده
(۳۷۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۸۱ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS