ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۳، شماره ۵۸ - ( ۱۳۹۵ )
تشکیل کمپلکس محلول پروتئینهای شیر–بخش محلول صمغهای بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانهها
ص. ۱۴-۱
فاطمه آذری کیا
،
سلیمان عباسی
*
،
زهره حمیدی
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(۶۷۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۰۵ دریافت)
بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلیساکارید توسط آغازگرهای بومی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماستهای تولیدی
ص. ۲۹-۱۵
الهه امانی
،
محمد هادی اسکندری
*
،
سید شهرام شکرفروش
،
محمد امین حنیف پور
چکیده
(۶۱۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۷۶ دریافت)
تاثیر ویژگیهای کیفی مخمر نانوایی در تولید ضایعات نان (مطالعه موردی در شهر زنجان)
ص. ۴۵-۳۱
سیمین حق نظری
*
،
سهیلا زرین قلمی
چکیده
(۷۰۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۰۱ دریافت)
تأثیر غلظتهای مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری
ص. ۵۶-۴۷
الناز شارفی آبادی
*
،
محمد حسن شاه حسینی
،
مانیا صالحی فر
چکیده
(۶۹۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۴۴۴ دریافت)
تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت
ص. ۶۷-۵۷
غلامرضا مصباحی
،
حسن منصوری
،
مهسا مجذوبی
*
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(۶۶۰۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۱۸ دریافت)
بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی
ص. ۸۰-۶۹
مهدی ذوالفقاری
،
مسعود رضائی
*
،
مهدی فروزنده مقدم
،
اشرف محبتی مبارز
،
هدایت حسینی
چکیده
(۶۷۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۹۹ دریافت)
مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژنهای غذایی
ص. ۹۱-۸۱
محمد خضری احمدآباد
،
مسعود رضائی
*
،
مهدی ذوالفقاری
چکیده
(۵۷۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۷۸ دریافت)
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis)
ص. ۱۰۶-۹۳
الهه ابویی
،
سید علی جعفرپور
*
،
علی معتمد زادگان
چکیده
(۵۵۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۴۴ دریافت)
مقایسه تاثیر امواج کوتاه و متوسط مادون قرمز بر پارامترهای خشک شدن برش های هلو در شرایط خلأ
ص. ۱۱۶-۱۰۷
رضا امیری چایجان
*
،
بهنام علائی
چکیده
(۵۳۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۲۵ دریافت)
اثر صمغهای قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم
ص. ۱۲۹-۱۱۷
هادی باقری
،
آرش کوچکی
*
،
محبت محبی
چکیده
(۵۹۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۷۲۸ دریافت)
ویژگیهای رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزولهی پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات
ص. ۱۴۴-۱۳۱
فرناز رضائیان عطار
*
،
جواد حصاری
چکیده
(۵۹۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۳۳۷ دریافت)
برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم
ص. ۱۶۰-۱۴۵
علیرضا یوسفی
،
سید محمد علی رضوی
*
،
محبت محبی
،
عبدالرضا نوروزی
،
محمدرضا اکبرزاده توتونچی
چکیده
(۵۷۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۵۹ دریافت)
اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سد کنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب
ص. ۱۷۱-۱۶۱
محمد اکرامی
،
زهرا ا امام جمعه
*
چکیده
(۶۳۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۷۰۵۸ دریافت)
شناسایی میزان تقلب آب در آبلیموی طبیعی با استفاده از جدول جستجوی منطق فازی
ص. ۱۸۱-۱۷۳
علیرضا یوسفی
*
،
شهلا خدابخش اقدم
چکیده
(۵۵۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۱۶۷ دریافت)
تأثیر جایگزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگیهای رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کمکالری
ص. ۱۹۴-۱۸۳
شکوفه بیطرف
،
سلیمان عباسی
*
،
زهره حمیدی
چکیده
(۶۶۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۹۷ دریافت)
بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده
ص. ۲۰۳-۱۹۵
فاطمه پورحاجی
*
،
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده
(۵۴۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۹۸ دریافت)
بررسی ترکیبات و استخراج موسیلاژ مخلوط برگ و ساقه گیاه ( Malva neglecta )
ص. ۲۱۴-۲۰۵
مریم محمدی
،
محمد فرجی
*
،
قاسم فدوی
،
مریم سلامی
چکیده
(۹۴۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۴۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS