ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۳، شماره ۵۷ - ( ۱۳۹۵ )
سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی
ص. ۱۱-۱
سارا آقاجان زاده سورکی
*
،
امان محمد ضیائی فر
،
مهدی کاشانی نژاد
،
یحیی مقصودلو
،
ابراهیم اسماعیل زاده
چکیده
(۶۳۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۸۴۰ دریافت)
تعیین شرایط بهینه فرآیند خشککردن پسته در خشککن مایکروویو بسترسیال
ص. ۲۴-۱۳
معین زریننژاد
،
رضا امیری چایجان
*
چکیده
(۵۷۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۸۶ دریافت)
مقایسه اثر اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلیدکستروز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب سیب شفاف طی 6 ماه نگهداری در دو دمای C˚ 4 و C˚25
ص. ۳۴-۲۵
عزیز همایونی راد
،
هلاله حجت انصاری
*
،
سید رفیع عارف حسینی
چکیده
(۶۱۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۱۰ دریافت)
مقایسه پروفایل اسید های چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی
ص. ۴۳-۳۵
ساناز رزم
،
اسماعیل عطای صالحی
*
،
رضا غیاثوند
چکیده
(۵۵۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۷۵۲ دریافت)
بررسی تأثیر افزودن صمغ کاراگینان برخصوصیات کیفی نوشیدنی گردو
ص. ۵۴-۴۵
ریحانه احمدزاده قویدل
*
،
هدی عسکری
،
مهدی قیافه داودی
چکیده
(۶۰۳۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۷۳ دریافت)
بررسی روش تولید و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، ریز ساختاری و حسی پنیر آروشه
ص. ۶۵-۵۵
مرضیه بلندی
*
،
سمانه پیرانی
،
رضا پاشا
،
مریم بیک محمدی
چکیده
(۶۶۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۱۳ دریافت)
بررسی رفتار خشک کردن دانههای ذرت در خشککن استوانهای دوار غیر مداوم
ص. ۷۶-۶۷
عماد امیری
*
،
حسینعلی شمس آبادی
،
مهدی کاشانینژاد
،
علی اصغری
چکیده
(۵۹۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۳۷ دریافت)
بررسی آلودگی میکروبی هوای قسمتهای مختلف تولید کارخانجات لبنی
ص. ۸۸-۷۷
مجتبی بنیادیان
*
،
عزیزاله ابراهیمی
،
فاطمه افلاکیان
چکیده
(۹۴۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۹۴ دریافت)
بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگیهای حسی، پردازش تصویر و بافت نمونههای موس شکلاتی
ص. ۹۹-۸۹
سعید میرعرب رضی
،
محبت محبی
*
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
آرش کوچکی
چکیده
(۵۳۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۱۷ دریافت)
بررسی اثربخشی عصاره گلهای رازک علیه مخمر نانوایی و گروهی از کپکهای عامل فساد نان
ص. ۱۰۸-۱۰۱
مرضیه محمدی
،
مرتضی خمیری
*
،
سید هادی رضوی
،
مهران اعلمی
چکیده
(۵۶۶۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۲۵ دریافت)
اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید
ص. ۱۱۹-۱۰۹
معصومه حسن نیا
*
،
پیمان آریایی
،
اسماعیل فتاحی
چکیده
(۵۷۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۹۸ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولید شده به وسیله تکنیکهای خلأ و مایکروویو
ص. ۱۳۲-۱۲۱
شیما یوسفی
،
قاسم یوسفی
،
عاطفه امیری ریگی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(۵۴۲۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۷۴ دریافت)
ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی
ص. ۱۴۳-۱۳۳
رضا کاراژیان
،
محمد باقر حبیبی نجفی
*
،
مسعود یاورمنش
،
محمدرضا عدالتیان
،
حمیدرضا پوریان فر
چکیده
(۶۰۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۱۲ دریافت)
مطالعه شاخصهای کیفیت، بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیان دودی سفید و کفال طلایی بازارهای شمال ایران
ص. ۱۵۸-۱۴۵
مسعود هدایتی فرد
*
،
نشاط پورمولایی
چکیده
(۵۶۷۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۴۲ دریافت)
بهینه سازی پارامترهای فیزیکی در میزان تولید آنزیم لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر PTCC5010 در محیط حاوی شیره خرما و بررسی خصوصیات آن
ص. ۱۶۷-۱۵۹
مهدیه قمری
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
ایران عالم زاده
،
منوچهر وثوقی
،
مهدی وریدی
،
هانیه صفری
چکیده
(۴۳۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۴۱ دریافت)
تاثیر جوانهی گندم فرآیند شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری
ص. ۱۸۳-۱۶۹
فاطمه غیاثی
،
مهسا مجذوبی
*
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(۵۳۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۵۰ دریافت)
شناسایی ریزسازواره های نمونه های دوغ صنعتی ایرانی
ص. ۲۰۲-۱۸۵
نیلوفر باقری پور فلاح
،
سید امیر محمد مرتضویان فارسانی
*
،
هدایت حسینی
،
فرزانه شهراز
،
ایاد بهادری منفرد
چکیده
(۵۸۷۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۷۷ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS