ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۰، شماره ۱۴۰ - ( ۱۴۰۲ )
بررسی خواص میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس Satureja rechingeri، سدیم دودسیل سولفات و اسید سیتریک در زمان نگهداری در یخچال
ص. ۱۵-۱
10.22034/FSCT.20.140.1
سیاوش مکتبی
*
،
زینب صفدری
،
مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده
(۱۷۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۷ دریافت)
فساد میکروبی در مواد غذایی و عوامل آن، زنجیره سرد و اقدامات طولانی مدت فساد میکروبی
ص. ۲۷-۱۶
10.22034/FSCT.20.140.16
İmran Uysal
،
Falah Saleh Mohammed
،
Mesut Selamoğlu
،
Mustafa Sevindik
*
چکیده
(۱۶۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۷ دریافت)
حبوبات: مغذی یا ضد تغذیه؟ مروری بر اجزای زیست فعال و قابلیت هضم
ص. ۵۱-۲۸
10.22034/FSCT.20.140.28
Puja santhi Vijaya
*
،
Rattandeep Singh
چکیده
(۲۰۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۰ دریافت)
نانوکپسولهسازی آستاگزانتین از هماتوکوکوس پلویالیس با استفاده از پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی نانوکپسولهای حامل
ص. ۶۵-۵۲
10.22034/FSCT.20.140.52
چکیده
(۱۸۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۵۶ دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون کیک اسفنجی جدید جهت بررسی اثر جایگزینی آرد بلوط و شیره بلوط با آرد گندم و شکر
ص. ۷۹-۶۶
10.22034/FSCT.20.140.66
آمنه پارسه
،
محمود رضازادباری
،
فروغ محترمی
*
،
صابر امیری
چکیده
(۱۸۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۸۱ دریافت)
بررسی تأثیر برخی پوشش های خوراکی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی قارچ سرخ شده کم چرب (Agaricus bisporus)
ص. ۹۵-۸۰
10.22034/FSCT.20.140.80
زهرا راستیان
،
عباسعلی ساری
*
،
امیر دارائی گرمه خانی
چکیده
(۱۸۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۱۲ دریافت)
تاثیر استفاده از نانوامولسیون اسانس سیر ریزپوشانی شده با صمغ عربی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری و خواص حسی روغن زیتون طعم دار شده
ص. ۱۱۲-۹۶
10.22034/FSCT.20.140.96
غزل فرازی
،
غلامحسن اسدی
*
،
مریم قراچورلو
چکیده
(۱۹۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۴۱ دریافت)
اثرات تیمار فراصوت بر ویژگیهای ظاهری برشهای سیب در طول آبگیری اسمزی
ص. ۱۲۴-۱۱۳
10.22034/FSCT.20.140.113
فخرالدین صالحی
*
،
رعنا چراغی
چکیده
(۱۶۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۶۸ دریافت)
اثر افزودن بتاگلوکان و آرد تریتیکاله بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی
ص. ۱۴۰-۱۲۵
10.22034/FSCT.20.140.125
سارا قادری
،
محسن اسمعیلی
،
فروغ محترمی
*
،
مهسا نورالدینی
چکیده
(۱۵۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۱۲ دریافت)
اثرات پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و کیتوسان در بهبود ماندگاری گیلاس رقم « بادا»
ص. ۱۵۵-۱۴۱
10.22034/FSCT.20.140.141
جواد فرخی تولیر
*
،
فرهاد اصغری
،
اسدالله اصغری
چکیده
(۱۲۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۸۷ دریافت)
تاثیر صمغ های زانتان و دانه بادرنجبویه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تشکیل آکریل آمید و پذیرش نان باگت
ص. ۱۶۸-۱۵۶
10.22034/FSCT.20.140.156
زهرا جعفری
،
علیرضا شیرازی نژاد
*
،
سید محمد باقر هاشمی
،
مرتضی فتحی
چکیده
(۱۳۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۶۱ دریافت)
بهترین ترکیب پارامترهای سفید کننده بر روی ویژگی های کمی و کیفی روغن های آفتابگردان و ذرت با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۱۹۲-۱۶۹
10.22034/FSCT.20.140.169
لیلا صداقت بروجنی
*
،
بهناز نقشبندی
،
نسیم نیکزاد
،
مسعود حبیبی نجفی
چکیده
(۱۲۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۰۴ دریافت)
اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی ریزپوشانی عصاره چای سبز در نانوذرات کیتوزان بر روی ماندگاری سوریمی
ص. ۲۱۷-۱۹۳
10.22034/FSCT.20.140.192
فاطمه پیران
،
ژاله خوشخو
*
،
سید ابراهیم حسینی
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(۱۲۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۵۳ دریافت)
بررسی تاثیر تلقیح نژاد عربی و رومانوف بر ویژگیهای کیفی گوشت بره طی ماندگاری
ص. ۲۲۵-۲۱۸
10.22034/FSCT.20.140.204
بهزاد ناصحی
*
،
آدیه انور
،
سحر ناصحی
چکیده
(۱۱۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۹۲ دریافت)
اثرات شدت و مدت فراصوت بر ویسکوزیته ظاهری، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان محلول صمغ گوار
ص. ۲۳۵-۲۲۶
10.22034/FSCT.20.140.193
فخرالدین صالحی
*
،
معین اینانلودوقوز
چکیده
(۱۲۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۰۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS