دوره ۲۰، شماره ۱۴۰ - ( ۱۴۰۲ )                   جلد ۲۰ شماره ۱۴۰ صفحات ۶۵-۵۲ | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Reyhani Poul S, Yeganeh S. Nanoencapsulation of astaxanthin from Haematococcus pluvialis using maltodextrin-sodium caseinate coating and evaluation of antioxidant and antibacterial activities of the carrier nanocapsules. FSCT 2023; 20 (140) :52-65
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-65484-fa.html
نانوکپسوله‌سازی آستاگزانتین از هماتوکوکوس پلویالیس با استفاده از پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی نانوکپسول‌های حامل. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. ۱۴۰۲; ۲۰ (۱۴۰) :۵۲-۶۵

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-۷-۶۵۴۸۴-fa.html


چکیده:   (۱۶۴۷ مشاهده)
هدف از پژوهش حاضر در مرحله اول استخراج آستاگزانتین از هماتوکوکوس پلویالیس به روش اسید-استون و سپس نانوکپسوله کردن رنگدانه با استفاده از پوشش مالتودکسترین- کازئینات سدیم بود. 
متن کامل [PDF 547 kb]   (۱۲۲۹ دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: رنگ ها، نگهدارنده ها و افزودنی ها
دریافت: 1401/8/25 | پذیرش: 1402/2/25 | انتشار: 1402/7/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.