ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۹، شماره ۱۳۳ - ( ۱۴۰۱ )
تأثیر عطرمایه و عصاره آزاد و ریز پوشانی شده با نانولیپوزوم دارچین بر لیستریا مونوسایتوژنز و اشرشیاکولی تلقیح شده به گوشت چرخ شده گاو
ص. ۱۶-۱
10.22034/FSCT.19.133.1
شبنم امامی
،
محمد احمدی
*
،
لیلا روزبه نصیرایی
،
سیداحمد شهیدی
،
هدا جعفری زاده مالمیری
چکیده
(۱۷۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۷۷ دریافت)
ارزیابی ویژگی های کیفی پودر فوری حریره بادام- جودوسر تولید شده توسط فناوری اکستروژن
ص. ۲۸-۱۷
10.22034/FSCT.19.133.17
الناز میلانی
*
،
ندا هاشمی
،
مجید هاشمی
چکیده
(۱۶۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۸۵ دریافت)
بررسی اثر ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی دولایه ژلاتین-کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس برازمبل روی کنترل رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
ص. ۴۱-۲۹
10.22034/FSCT.19.133.29
کتایون احمدی
،
محمد محسن زاده
*
چکیده
(۱۸۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۷۳ دریافت)
تأثیر مهارکنندگی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و باکتری آنتاگونیست Basillus subtilis روی کپک آبی (Penicillium expensum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت گیلاس
ص. ۵۷-۴۳
10.22034/FSCT.19.133.43
چنور حسینی
*
،
محمدرضا اصغری
،
مریم خضری
چکیده
(۱۵۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۲۵ دریافت)
تعیین باقیمانده تایلوزین در فرآوردههای سوسیس، کالباس و همبرگر توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. ۶۷-۵۹
10.22034/FSCT.19.132.59
جعفر شادجو
،
محمد حسین موثق
*
چکیده
(۱۴۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۱۴ دریافت)
بهینهسازی ظرفیت جذب آب و روغن پروتئین عدس سبز رقم بیلهسوار به روش سطح پاسخ
ص. ۷۸-۶۹
10.22034/FSCT.19.133.69
ملیحه دهقانی
،
نفیسه زمیندار
*
چکیده
(۱۵۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۴۱ دریافت)
تولید نوشیدنی عملگرا برپایۀ ترکیبات زیست فعال چای سبز و قهوه سبز درهمتنیده در ساختار کیتوزوم
ص. ۸۹-۷۹
10.22034/FSCT.19.133.79
کریم مرادی کشک سرا
،
حمید توکلیپور
*
،
محسن مختاریان
چکیده
(۱۸۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۳۷ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی سویههای تجاری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در شرایط برونتنی
ص. ۱۰۲-۹۱
10.22034/FSCT.19.133.91
نازیلا دردمه
،
مسعود یاورمنش
*
،
علی عطا معظمی
،
مریم مقدم متین
،
حمید نوربخش
چکیده
(۱۶۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۲۵ دریافت)
بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بستهبندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.)
ص. ۱۱۳-۱۰۳
10.22034/FSCT.19.133.103
امیر حسین قاسمی
،
نورالدین نظرنژاد
*
،
شقایق رضانژاد
،
سید حسن شریفی
چکیده
(۱۵۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۶۲ دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته پریژلاتینه تولید شده از نشاسته بلوط (زاگرس) با استفاده از خشک کن تک غلطکی
ص. ۱۲۶-۱۱۵
10.22034/FSCT.19.133.115
مجید جوانمرد
*
،
ابوالفضل بیاتی
،
محمد حسن ایکانی
،
اکرم شریفی
چکیده
(۱۶۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۱ دریافت)
خشک کردن هوای داغ نعناع: مدلسازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ
ص. ۱۴۰-۱۲۷
10.22034/FSCT.19.133.127
نرجس آقاجانی
*
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
عباسعلی ساری
،
محمد امین نوروزی
چکیده
(۱۶۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۰ دریافت)
بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگیهای آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ
ص. ۱۵۳-۱۴۱
10.22034/FSCT.19.133.141
Narjes Aghajani
*
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
عباسعلی ساری
،
محمد امین نوروزی
چکیده
(۱۶۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۴۵ دریافت)
تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر درجه هیدرولیز و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه فیلماهی (Huso huso)
ص. ۱۶۵-۱۵۵
10.22034/FSCT.19.133.155
مینا اسمعیلی خاریکی
*
،
سیده محدثه حسینی
چکیده
(۱۴۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۶۷ دریافت)
بررسی حضور ژن تراریخته camv35s در شیر خشک و غذای کودک موجود در تهران با تکنیک real-time PCR
ص. ۱۷۳-۱۶۷
10.22034/FSCT.19.133.167
رامین بهشتی زاده
،
شیلا صفاییان
*
،
الهام مسلمی
،
کسری اصفهانی
،
رضوان موسوی ندوشن
چکیده
(۲۱۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۹۹ دریافت)
مطالعه برخی خواص کیفی و حسی لواشک سیب غنی شده
ص. ۱۸۶-۱۷۵
10.22034/FSCT.19.133.186
مرضیه جوادی فارسانی
،
حسین میرزائی مقدم
*
،
احمد رجایی
چکیده
(۱۶۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۶۰ دریافت)
بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته
ص. ۱۹۶-۱۸۷
10.22034/FSCT.19.133.187
زهرا نظری
،
رضا کاراژیان
*
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
احمد احتیاطی
چکیده
(۱۵۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۱۸ دریافت)
اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه
ص. ۲۰۹-۱۹۷
10.22034/FSCT.19.133.197
سحر بهرامی
،
نفیسه دعوتی
*
،
نوشین نوشیروانی
چکیده
(۱۷۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۱۲ دریافت)
تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
ص. ۲۲۴-۲۱۱
10.22034/FSCT.19.133.211
زهرا زنگنه
،
آریو امامی فر
*
،
مصطفی کرمی
چکیده
(۱۴۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۹۸ دریافت)
خشککردن جریان معکوس شلتوک بخاردهی شده و اثر آن بر کیفیت برنج و انرژی مصرفی
ص. ۲۳۶-۲۲۵
10.22034/FSCT.19.133.225
فرزانه حسننیا
،
کبری تجددی طلب
*
،
سید احمد شهیدی
،
آزاده قربانی حسنسرایی
چکیده
(۱۸۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۰۶ دریافت)
تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک و ترکیبات پری بیوتیک روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست سین بیوتیک گاومیش
ص. ۲۴۷-۲۳۷
10.22034/FSCT.19.133.237
علی سبزیچی اسفهلان
،
جواد حصاری
*
،
سیدهادی پیغمبردوست
چکیده
(۱۶۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۸۰ دریافت)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی و فیلم خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس زیره سیاه(Bunium persicum) و عصاره گیاه ملیس (Melissa officinalis L.) علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت شتر
ص. ۲۶۴-۲۴۹
10.22034/FSCT.19.133.249
مهدی ابراهیمیان
،
محمد محسن زاده
*
چکیده
(۲۰۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۲۱ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوامولسیون اسانس گیاه صندل سفید (Santalum album linn)
ص. ۲۸۰-۲۶۵
10.22034/FSCT.19.133.265
عرفان امیری
،
سید ابراهیم حسینی
،
اکرم شریفی
*
چکیده
(۱۶۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۶ دریافت)
تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجههای گوشتی
ص. ۲۹۵-۲۸۱
10.22034/FSCT.19.133.281
سورنا واحدی پور دهرائی
،
یونس زاهدی
*
،
فاطمه قنادی اصل
،
میرداریوش شکوری
چکیده
(۱۵۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۷۴ دریافت)
درون پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643 با دیواره کامپوزیتی صمغ زانتان، ایزوله پروتئین سویا و فروکتوالیگوساکارید: بررسی ویژگیهای میکروکپسول ها
ص. ۳۰۸-۲۹۷
10.22034/FSCT.19.133.297
مریم عباسی گزنق
،
محمود رضازادباری
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
صابر امیری
*
چکیده
(۱۵۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۶۱ دریافت)
تکنولوژی بلاکچین برای مدیریت کارآمد زنجیره تأمین روغن نباتی
ص. ۳۲۵-۳۰۹
10.22034/FSCT.19.133.309
طاهره رنجبر ملکشاه
،
سید مجتبی مجاوریان
*
،
فواد عشقی
،
سمیه شیرزادی لسکوکلایه
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(۲۰۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۷۴ دریافت)
مطالعه سمیت تحت مزمن روغن کاملینا و تاثیر آن بر فاکتورهای بیوشیمیایی و پارامترهای خون شناسی
ص. ۳۳۶-۳۲۷
10.22034/FSCT.19.133.327
ملیکا زندی
،
زهرا پیراوی ونک
*
،
رضوان موسوی ندوشن
،
احسان زایرزاده
چکیده
(۱۷۴۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۸۰ دریافت)
تعیین مدل مناسب سینتیک خشک کردن پیاز قرمز و مقایسه مدلهای ریاضی سیستم استنتاج عصبی فازی (ANFIS)
ص. ۳۴۸-۳۳۷
10.22034/FSCT.19.133.337
مریم کریمی مطلق
،
بابک بهشتی
*
،
علی محمد برقعی
چکیده
(۱۵۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۴۶ دریافت)
بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله
ص. ۳۵۸-۳۴۹
10.22034/FSCT.19.133.349
الهه نصوحیان
،
پردیس احمدیان
،
محمد حجت آلاسلامی
*
چکیده
(۱۷۸۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۵ دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری
ص. ۳۶۸-۳۵۹
10.22034/FSCT.19.133.359
مریم ذولفقاری
،
معصومه مهربان
*
،
مریم اثتی عشری
چکیده
(۱۴۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۰۰ دریافت)
ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا برماندگاری میوه گلابی و تا ثیرآن بر قارچ پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نایجر
ص. ۳۸۲-۳۶۹
10.22034/FSCT.19.133.369
شیما مرادی
،
رویا ذکاوتی
*
چکیده
(۱۵۸۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۴۹ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS