ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 133 - ( 1401 )
تأثیر عطرمایه و عصاره آزاد و ریز پوشانی شده با نانولیپوزوم دارچین بر لیستریا مونوسایتوژنز و اشرشیاکولی تلقیح شده به گوشت چرخ شده گاو
ص. 16-1
10.22034/FSCT.19.133.1
شبنم امامی
،
محمد احمدی
،
لیلا روزبه نصیرایی
،
سیداحمد شهیدی
،
هدا جعفری زاده مالمیری
چکیده
(1115 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(940 دریافت)
ارزیابی ویژگی های کیفی پودر فوری حریره بادام- جودوسر تولید شده توسط فناوری اکستروژن
ص. 28-17
10.22034/FSCT.19.133.17
الناز میلانی
،
ندا هاشمی
،
مجید هاشمی
چکیده
(1018 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(891 دریافت)
بررسی اثر ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی دولایه ژلاتین-کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس برازمبل روی کنترل رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
ص. 41-29
10.22034/FSCT.19.133.29
کتایون احمدی
،
محمد محسن زاده
چکیده
(1221 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(757 دریافت)
تأثیر مهارکنندگی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و باکتری آنتاگونیست Basillus subtilis روی کپک آبی (Penicillium expensum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت گیلاس
ص. 57-43
10.22034/FSCT.19.133.43
چنور حسینی
،
محمدرضا اصغری
،
مریم خضری
چکیده
(905 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(742 دریافت)
تعیین باقیمانده تایلوزین در فرآوردههای سوسیس، کالباس و همبرگر توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. 67-59
10.22034/FSCT.19.132.59
جعفر شادجو
،
محمد حسین موثق
چکیده
(900 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(677 دریافت)
بهینهسازی ظرفیت جذب آب و روغن پروتئین عدس سبز رقم بیلهسوار به روش سطح پاسخ
ص. 78-69
10.22034/FSCT.19.133.69
ملیحه دهقانی
،
نفیسه زمیندار
چکیده
(923 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(739 دریافت)
تولید نوشیدنی عملگرا برپایۀ ترکیبات زیست فعال چای سبز و قهوه سبز درهمتنیده در ساختار کیتوزوم
ص. 89-79
10.22034/FSCT.19.133.79
کریم مرادی کشک سرا
،
حمید توکلیپور
،
محسن مختاریان
چکیده
(1141 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(761 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی سویههای تجاری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در شرایط برونتنی
ص. 102-91
10.22034/FSCT.19.133.91
نازیلا دردمه
،
مسعود یاورمنش
،
علی عطا معظمی
،
مریم مقدم متین
،
حمید نوربخش
چکیده
(984 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(914 دریافت)
بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بستهبندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.)
ص. 113-103
10.22034/FSCT.19.133.103
امیر حسین قاسمی
،
نورالدین نظرنژاد
،
شقایق رضانژاد
،
سید حسن شریفی
چکیده
(928 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(771 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته پریژلاتینه تولید شده از نشاسته بلوط (زاگرس) با استفاده از خشک کن تک غلطکی
ص. 126-115
10.22034/FSCT.19.133.115
مجید جوانمرد
،
ابوالفضل بیاتی
،
محمد حسن ایکانی
،
اکرم شریفی
چکیده
(986 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1090 دریافت)
خشک کردن هوای داغ نعناع: مدلسازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ
ص. 140-127
10.22034/FSCT.19.133.127
نرجس آقاجانی
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
عباسعلی ساری
،
محمد امین نوروزی
چکیده
(990 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(694 دریافت)
بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگیهای آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ
ص. 153-141
10.22034/FSCT.19.133.141
Narjes Aghajani
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
عباسعلی ساری
،
محمد امین نوروزی
چکیده
(917 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(735 دریافت)
تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر درجه هیدرولیز و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه فیلماهی (Huso huso)
ص. 165-155
10.22034/FSCT.19.133.155
مینا اسمعیلی خاریکی
،
سیده محدثه حسینی
چکیده
(870 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(667 دریافت)
بررسی حضور ژن تراریخته camv35s در شیر خشک و غذای کودک موجود در تهران با تکنیک real-time PCR
ص. 173-167
10.22034/FSCT.19.133.167
رامین بهشتی زاده
،
شیلا صفاییان
،
الهام مسلمی
،
کسری اصفهانی
،
رضوان موسوی ندوشن
چکیده
(1465 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(802 دریافت)
مطالعه برخی خواص کیفی و حسی لواشک سیب غنی شده
ص. 186-175
10.22034/FSCT.19.133.186
مرضیه جوادی فارسانی
،
حسین میرزائی مقدم
،
احمد رجایی
چکیده
(992 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(847 دریافت)
بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته
ص. 196-187
10.22034/FSCT.19.133.187
زهرا نظری
،
رضا کاراژیان
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
احمد احتیاطی
چکیده
(879 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(755 دریافت)
اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه
ص. 209-197
10.22034/FSCT.19.133.197
سحر بهرامی
،
نفیسه دعوتی
،
نوشین نوشیروانی
چکیده
(1108 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(810 دریافت)
تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
ص. 224-211
10.22034/FSCT.19.133.211
زهرا زنگنه
،
آریو امامی فر
،
مصطفی کرمی
چکیده
(861 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(637 دریافت)
خشککردن جریان معکوس شلتوک بخاردهی شده و اثر آن بر کیفیت برنج و انرژی مصرفی
ص. 236-225
10.22034/FSCT.19.133.225
فرزانه حسننیا
،
کبری تجددی طلب
،
سید احمد شهیدی
،
آزاده قربانی حسنسرایی
چکیده
(1278 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(627 دریافت)
تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک و ترکیبات پری بیوتیک روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست سین بیوتیک گاومیش
ص. 247-237
10.22034/FSCT.19.133.237
علی سبزیچی اسفهلان
،
جواد حصاری
،
سیدهادی پیغمبردوست
چکیده
(988 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(665 دریافت)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی و فیلم خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس زیره سیاه(Bunium persicum) و عصاره گیاه ملیس (Melissa officinalis L.) علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت شتر
ص. 264-249
10.22034/FSCT.19.133.249
مهدی ابراهیمیان
،
محمد محسن زاده
چکیده
(1261 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(858 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوامولسیون اسانس گیاه صندل سفید (Santalum album linn)
ص. 280-265
10.22034/FSCT.19.133.265
عرفان امیری
،
سید ابراهیم حسینی
،
اکرم شریفی
چکیده
(976 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(762 دریافت)
تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجههای گوشتی
ص. 295-281
10.22034/FSCT.19.133.281
سورنا واحدی پور دهرائی
،
یونس زاهدی
،
فاطمه قنادی اصل
،
میرداریوش شکوری
چکیده
(853 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(809 دریافت)
درون پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643 با دیواره کامپوزیتی صمغ زانتان، ایزوله پروتئین سویا و فروکتوالیگوساکارید: بررسی ویژگیهای میکروکپسول ها
ص. 308-297
10.22034/FSCT.19.133.297
مریم عباسی گزنق
،
محمود رضازادباری
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
صابر امیری
چکیده
(909 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(779 دریافت)
تکنولوژی بلاکچین برای مدیریت کارآمد زنجیره تأمین روغن نباتی
ص. 325-309
10.22034/FSCT.19.133.309
طاهره رنجبر ملکشاه
،
سید مجتبی مجاوریان
،
فواد عشقی
،
سمیه شیرزادی لسکوکلایه
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(1381 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1077 دریافت)
مطالعه سمیت تحت مزمن روغن کاملینا و تاثیر آن بر فاکتورهای بیوشیمیایی و پارامترهای خون شناسی
ص. 336-327
10.22034/FSCT.19.133.327
ملیکا زندی
،
زهرا پیراوی ونک
،
رضوان موسوی ندوشن
،
احسان زایرزاده
چکیده
(857 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(788 دریافت)
تعیین مدل مناسب سینتیک خشک کردن پیاز قرمز و مقایسه مدلهای ریاضی سیستم استنتاج عصبی فازی (ANFIS)
ص. 348-337
10.22034/FSCT.19.133.337
مریم کریمی مطلق
،
بابک بهشتی
،
علی محمد برقعی
چکیده
(912 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(732 دریافت)
بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله
ص. 358-349
10.22034/FSCT.19.133.349
الهه نصوحیان
،
پردیس احمدیان
،
محمد حجت آلاسلامی
چکیده
(1037 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(925 دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری
ص. 368-359
10.22034/FSCT.19.133.359
مریم ذولفقاری
،
معصومه مهربان
،
مریم اثتی عشری
چکیده
(859 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(653 دریافت)
ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا برماندگاری میوه گلابی و تا ثیرآن بر قارچ پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نایجر
ص. 382-369
10.22034/FSCT.19.133.369
شیما مرادی
،
رویا ذکاوتی
چکیده
(989 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(660 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS