ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۶، شماره ۹۰ - ( ۱۳۹۸ )
بررسی اثر سرعت سرد کردن و غلظت ارگانوژلاتور بر ویژگی های بافتی اولئوژل روغن کنجد و مقایسه آن با چربی حیوانی
ص. ۱۴-۱
نفیسه سلطانی زاده
*
،
سید امیر حسین گلی
چکیده
(۱۲۸۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۹۹ دریافت)
بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگیهای کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. ۲۵-۱۵
بهزاد ناصحی
*
،
سحر اصغری پور
چکیده
(۱۲۳۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۶۶ دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی عسل های با منشاء گیاهی مختلف در استان البرز
ص. ۳۷-۲۷
زینب رفتنی امیری
*
،
سبا بلقیسی
چکیده
(۱۵۷۰۶ مشاهده)
|
متن کامل (DOCX)
(۲۳۱۱ دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، تغذیهای، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر چغندر قند
ص. ۵۱-۳۹
پونه مرادی
،
محمد گلی
*
،
جواد کرامت
چکیده
(۱۲۷۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۰۵ دریافت)
بررسی خواص فیزیکومکانیکی پاستیل فراسودمند غنیشده با روغن ماهی درونپوشانی شده در نانوژل کیتوزان-استئاریک اسید به روش امولسیون پیکرینگ
ص. ۶۴-۵۳
حسین میرزائی مقدم
*
چکیده
(۱۲۰۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۹۰ دریافت)
مطالعه و ارزیابی رفتار مصرف کنندگان میگو در کشور بر اساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده
ص. ۷۷-۶۵
سهیل ریحانی پول
،
علیرضا عالیشاهی
*
،
افشین عادلی
،
عباس نرگسیان
،
سید مهدی اجاق
چکیده
(۱۲۲۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۱۴ دریافت)
درون پوشانی ویتامین D3 با نانوذرات ژلاتین ساخته شده به روش ضد حلال دو مرحله ای
ص. ۸۵-۷۹
سمیه میرآقائی
،
زهرا امام جمعه
*
چکیده
(۱۲۳۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۸۵ دریافت)
ماکارونی غنی شده با فیبر سیبزمینی و پودر جلبک دونالیلا سالینا و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی آن
ص. ۹۹-۸۷
یدالله مصدق
،
محمد توکلی
،
لیلا کمالی روستا
،
ژاله خوشخو
،
مرتضی سلطانی
چکیده
(۱۱۲۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۴۴ دریافت)
بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتیاکسیدانی، تانن و خواص حسی شکلات نعنایی
ص. ۱۱۲-۱۰۱
زهرا تسخیری
،
معصومه مهربان سنگ آتش
*
،
زهرا نظری
چکیده
(۱۱۳۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۰۷ دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی
ص. ۱۲۵-۱۱۳
حسن برزگر
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(۱۰۷۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۲۰ دریافت)
اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه
ص. ۱۳۹-۱۲۷
اصغر فرهادی
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
،
کاظم علیرضالو
چکیده
(۱۱۱۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۸۱ دریافت)
اقتصادی کردن و بهینه سازی فرآیند خشک کردن ورقه های کیوی پیش تیمار شده با دز پرتودهی به روش سطح پاسخ در ترکیب با روش تحلیل مولفههای اصلی
ص. ۱۵۱-۱۴۱
اصغر عابدی
*
چکیده
(۹۸۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۰۷ دریافت)
ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمهای (capsicum annum L.) بستهبندی شده در اتمسفر اصلاح شده
ص. ۱۶۱-۱۵۳
محمد سیاری
،
صبا صادقی
،
مصطفی کرمی
*
چکیده
(۱۰۳۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۸۰ دریافت)
تولید باکتریوسین در فرآیند غیر مداوم تخمیر ضایعات لبنی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12
ص. ۱۷۵-۱۶۳
صابر امیری
،
رضا رضایی مکرم
*
،
محمود صوتی خیابانی
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
چکیده
(۱۰۷۱۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۴۸ دریافت)
اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمهای
ص. ۱۸۵-۱۷۷
مصطفی کرمی
*
،
محمد سیاری
،
صبا صادقی
چکیده
(۹۸۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۰۱ دریافت)
ارزیابی تأثیر اسانسهای آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینهشده با سوریمی
ص. ۲۰۰-۱۸۷
آزاده رشیدی مهر
،
علی فضل آرا
*
،
مهدی زارعی
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
محمد نوشاد
چکیده
(۹۹۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۴۱ دریافت)
بررسی فرآیندهای خشک کردن، پودر سازی و فشردهسازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجهفرنگی تازه
ص. ۲۱۶-۲۰۱
علی قاسمی
،
رضا امیری چایجان
*
،
محمدحسین عزیزی تبریززاد
چکیده
(۱۰۶۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۰۱ دریافت)
ردیابی و ارزیابی باقیمانده آنتیبیوتیکهای خانواده پنیسیلین در نمونه کبد، کلیه و گوشت گاو عرضه شده در میادین شهر تهران به روش کیت الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
ص. ۲۲۸-۲۱۷
میترا جلالی
،
مریم عطایی
،
بهروز اکبری آدرگانی
*
چکیده
(۱۰۳۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۸۷ دریافت)
مقایسه اثر تیمار حرارتی- رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگیهای خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن
ص. ۲۴۳-۲۲۹
سیما مهاجر خراسانی
،
مهران اعلمی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(۱۰۰۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۶۴ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست فراسودمند غنیسازی شده با سبوس تخمیر شده برنج و عصاره کاهو در دوره ماندگاری
ص. ۲۵۸-۲۴۵
حمیدرضا اسفندیاری
،
مریم مصلحی شاد
*
چکیده
(۱۰۱۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۴۲ دریافت)
بررسی اثر صمغهای بامیه و کربوکسیمتیلسلولز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری
ص. ۲۶۹-۲۵۹
بهزاد ناصحی
*
،
راضیه رضوی
چکیده
(۹۹۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۲۶ دریافت)
بررسی امکان تولید بستنی فراسودمند حاوی پودر جلبک دونالیلاسالینا
ص. ۲۸۲-۲۷۱
میترا سلیم پور اردی
،
ژاله خوشخو
،
مژگان امتیازجو
*
چکیده
(۱۱۰۱۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۳۳ دریافت)
روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی
ص. ۲۹۷-۲۸۳
محمد نجاتیان
،
نازنین داراب زاده
*
،
سیده رقیه دروگر
چکیده
(۱۰۹۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۳۶ دریافت)
شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید دوغ پاستوریزه و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگیهای میکروبی
ص. ۳۱۷-۲۹۹
مژگان یزدی
،
محبوبه سرابی جماب
*
،
ابوالفضل پهلوانلو
چکیده
(۱۰۳۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۰۱ دریافت)
بهبود دسترسی زیستی پلیفنلهای پوست انار با تشکیل کمپلکس الحاقی با بتاسیکلودکسترین (β-CD)
ص. ۳۳۳-۳۱۹
سارا کلانتری
،
لیلا روفهگرینژاد
،
sajad pirsa
*
،
مهدی قرهخانی
چکیده
(۱۰۰۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۶۹ دریافت)
بررسی مقاومت انتروکوکوسهای جدا شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیکهای رایج درمانی، فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها
ص. ۳۴۲-۳۳۵
حسین زنگانه
،
سیدعلی مرتضوی
*
،
فخری شهیدی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
Elnaz Mialni
،
محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده
(۱۰۰۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۸۶ دریافت)
اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی
ص. ۳۵۱-۳۴۳
محمد نوشاد
*
،
پریسا قاسمی
،
سمیرا دهقانی
چکیده
(۱۰۷۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۷۰ دریافت)
بررسی تأثیر سیستمهای پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)
ص. ۳۶۴-۳۵۳
مهدی قیافه داودی
*
،
مهدی کریمی
،
فریبا نقی پور
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
عادل میرمجیدی
،
ریحانه احمدزاده قویدل
چکیده
(۹۸۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۳۳ دریافت)
تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف
ص. ۳۷۵-۳۶۵
اعظم ستاری
،
جعفر محمدزاده میلانی
*
،
زینب زینب
،
علی پاکدین
چکیده
(۹۹۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۰۳ دریافت)
مقایسه کارآیی اتیدیوم مونوآزید (EMA) و پروپیدیوم مونوآزید (PMA)در شمارش سلول های زنده پاتوژن به روش PCR زمان واقعی در سیستم های مدل غذایی
ص. ۳۸۶-۳۷۷
مریم عزیزخانی
*
،
فهیمه توریان
چکیده
(۹۶۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۲۴ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS