ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۶، شماره ۸۶ - ( ۱۳۹۸ )
اثر ضد میکروبی عصاره کاردین (Biarum bovei) بر اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس: مطالعه در محیط in vitro و همبرگر
ص. ۱۳-۱
رضا فرهمندفر
*
،
عارفه کردجزی
چکیده
(۶۳۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۹۶ دریافت)
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتیاکسیدانی برخی ریز میوههای دارویی جمعآوری شده از منطقه خاندرسی ارومیه
ص. ۲۹-۱۵
قادر قاسمی
،
ابوالفضل علیرضالو
*
،
شیرین رحمن زاده ایشکه
چکیده
(۸۷۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۸۰ دریافت)
تولید ماست همزده فراسودمند حاوی پودر ترهکوهی(Allium iranicum) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاریآن
ص. ۴۶-۳۱
sajad pirsa
*
،
رسول امینی
،
محمد علیزاده
چکیده
(۸۱۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۳ دریافت)
بررسی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی از دانه آفتابگردان آجیلی و مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی آن با آنتی-اکسیدان سنتزی در پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان
ص. ۶۱-۴۷
لاله مهریار
*
،
مریم اسکندرخانی
چکیده
(۷۵۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۳۴ دریافت)
بهکارگیری روش سطح پاسخ در بهینهسازی فرمولاسیون نان مسطح برنج، حاوی خمیر کنجد و هیدروکسیپروپیلمتیلسلولز
ص. ۷۲-۶۳
مریم اسمعیلی بازارده
،
فریبا زینالی
*
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(۸۱۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۲۲ دریافت)
مقایسه روش کم انرژی و پرانرژی در ساخت نانوامولسیون روغن هسته انار حاوی مخلوط سورفکتانت های غیر یونی
ص. ۸۲-۷۳
سعید صادقی
،
میرخلیل پیروزی فرد
*
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(۸۳۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۷۸ دریافت)
افزایش انبارمانی آرد ارزن با استفاده از تیمارهای حرارتی-رطوبتی و مایکروویو
ص. ۹۳-۸۳
سیما مهاجرخراسانی
،
مهران اعلمی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(۷۷۰۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۱۸ دریافت)
مدلسازی استخراج روغن از دان سیاه به کمک پیش تیمار ترکیبی ریزموج – میدان الکتریکی پالسی با شبکههای عصبی مصنوعی
ص. ۱۰۷-۹۵
نازنین مریم محسنی
،
حبیب الله میرزایی
*
،
معصومه مقیمی
چکیده
(۶۲۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۱۲ دریافت)
بهینهسازی فرآوری ماست کمچرب پریبیوتیک حاوی اینولین تحت تاثیر دما و نیروی برشی مختلف
ص. ۱۱۸-۱۰۹
میترا صوفی
،
آیناز علیزاده
*
،
سیده الهام موسوی کلجاهی
چکیده
(۴۹۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۷۸ دریافت)
تعیین مقادیر ترکیبات فنولی و فعالیت رادیکالگیرندگی عصاره استخراجشده ازبرگهای گیاه چویل (Ferulago angulata) با تکنیک مایکروویو و روش غرقابی
ص. ۱۳۱-۱۱۹
عبدالرضا آقاجانی
،
سید علی مرتضوی
*
،
فریده طباطبایی یزدی
،
مسعود شفافی زنوزیان
،
محمدرضا سعیدی اصل
چکیده
(۴۱۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۰۹۸ دریافت)
مقایسه تاثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کنترل پوسیدگی، خواص کیفی و برخی فلاونوئیدهای میوه پرتقال تامسون ناول در انبار سرد
ص. ۱۴۷-۱۳۳
مازیار فقیه نصیری
*
،
رضا امیدبیگی
،
سیدمحمد فخر طباطبایی
،
کاظم ارزانی
،
رسول زارع
چکیده
(۳۸۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۴۷ دریافت)
بررسی تغییرات ویژگی های فیزیکو-مکانیکی نقل گردویی طی زمان نگهداری: مطالعه نقش افزودنی ها
ص. ۱۶۱-۱۴۹
فاطمه آذری کیا
*
چکیده
(۳۴۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۲۲ دریافت)
بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی
ص. ۱۷۲-۱۶۳
ایرج کریمی ثانی
،
محمد علیزاده
*
،
سجاد پیرسا
،
احسان مقدس کیا
چکیده
(۴۲۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۹۴ دریافت)
اندازهگیری کمی رنگهای مصنوعی مجاز خوراکی در موادغذایی: افزایش سلامت و ایمنی غذا
ص. ۱۸۸-۱۷۳
کامبیز حسن زاده
،
اعظم کرانی
*
چکیده
(۴۱۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۳۷۴ دریافت)
بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلالهای خشک سیبزمینی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۱۹۸-۱۸۹
ناهید جعفری
،
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
*
،
عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده
(۳۷۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۲۳ دریافت)
بهینهیابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۲۱۱-۱۹۹
سهیلا احمدیان مسک
،
فریده طباطبایی یزدی
*
،
سید علی مرتضوی
،
آرش کوچکی
چکیده
(۳۷۴۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۸۲ دریافت)
بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک
ص. ۲۲۲-۲۱۳
محمد علی حصاری نژاد
*
،
زهرا سیر
،
فرناز رضائیان عطار
چکیده
(۴۰۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۴۷ دریافت)
مقایسه اثر تریپسین ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با آنزیم های تجاری بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده سویا
ص. ۲۳۴-۲۲۳
زهره حاسبی
،
علی معتمدزادگان
*
،
رسول مدنی
،
عباس زمانی
چکیده
(۳۶۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۲۹ دریافت)
تهیه فیلم رنگی آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی پکتین حاوی اسانس زنیان و رنگدانه بتاکاروتن و بررسی ویژگیهای آن
ص. ۲۴۹-۲۳۵
افشار اصدق
،
sajad pirsa
*
،
اصغر خسروشاهی
چکیده
(۳۹۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۴۱ دریافت)
بررسی تجمع زیستی فلزات سنگین در بافت خوراکی عضله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio linnaeus, 1758) رودخانه سیاه درویشان استان گیلان
ص. ۲۶۱-۲۵۱
محمد اتفاق دوست
*
چکیده
(۳۵۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۲۶ دریافت)
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم نانوکامپیوزیت آلژینات سدیم حاوی نانوذرات چربی جامد
ص. ۲۷۱-۲۶۳
فرود باقری
،
محسن رادی
*
،
صدیقه امیری
چکیده
(۳۹۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۸۱ دریافت)
بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری
ص. ۲۸۳-۲۷۳
مریم قائد
،
مریم قراچورلو
*
،
بابک غیاثی طرزی
چکیده
(۳۵۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۹۴ دریافت)
اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکنندهها بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی ماست منجمد
ص. ۲۹۶-۲۸۵
مریم عباسعلیپور
*
،
رضا اسماعیلزاده کناری
،
پیمان آریایی
چکیده
(۳۵۹۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۸۶ دریافت)
ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئهورای حاوی سالیسیلیکاسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگهداری
ص. ۳۱۲-۲۹۷
زرین صالحی فتح آبادی
،
یحیی مقصودلو
*
،
حمیدرضا اخوان
،
علی مویدی
،
سپیده خراسانی
چکیده
(۳۷۳۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۲۵ دریافت)
بررسی اثر عصاره برگ زیتون بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه زئین ذرت
ص. ۳۲۴-۳۱۳
بهاره موسوی
،
حبیب اله میرزایی
*
،
محبوبه کشیری
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(۳۹۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۲۸ دریافت)
اصالتسنجی آبلیموهای مصرفی استان گلستان با استفاده از کروماتوگرافی مایع جفت شده با آشکارساز جرمی
ص. ۳۳۴-۳۲۵
مهدی مهام
*
،
روح اله کرمی اسبو
،
محمد حسین شجاعی علی آبادی
چکیده
(۳۴۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۷۳ دریافت)
اثر تیمارهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین
ص. ۳۴۷-۳۳۵
سپیده سهراب پور
*
،
رضا اسمعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(۳۳۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۷۶ دریافت)
اثر روشهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین
ص. ۳۵۹-۳۴۹
سپیده سهراب پور
*
،
رضا اسمعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(۳۶۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۴۵ دریافت)
ارزیابی میزان کارایی لوتئولین بر پایداری روغن های زیتون و کانولا در درجه حرارت های مختلف بر اساس مکانیسم مهارکنندگی
ص. ۳۷۲-۳۶۱
سید محمد احمدی
،
رضا فرهوش
*
،
علی شریف
،
میترا رضایی
چکیده
(۲۹۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۱۵ دریافت)
اثر پودر تفاله هویج بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن
ص. ۳۸۵-۳۷۳
انیس طالبی
،
فروغ محترمی
*
،
sajad pirsa
چکیده
(۴۴۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۷۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS