Number of Articles: 11

بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن

Pages 1-10

اثر ضد آفلاتوکسین زایی عصاره آویشن شیرازی Zataria)multiflora) در مغز پسته پوشش یافته با کنسانتره پروتئینی آب پنیر ( WPC)

Pages 11-19

بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روش‏های خون‏گیری و یخ‏گذاری

Pages 21-31

مطالعه ترکیب شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس های پونه کوهی (Mentha longifolia L.) و زیره سبز (Cuminum cyminum L.) در سوپ

Pages 33-45

بررسی خوردگی و مهاجرت یونهای فلزی در سیستم حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی

Pages 47-54

طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم حرارتی اهمیک ناپیوسته

Pages 55-63

بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی‌های بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

Pages 65-76

بررسی تاثیر نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای نان بربری غنی شده با آرد کامل سویا

Pages 77-85

بررسی اثر فرایند مالت‌سازی بر خواص فیزیکوشیمیایی جو (رقم صحرا) و امکان استفاده از جو مالت‌‌نشده به‌عنوان افزودنی مکمل

Pages 97-107

بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (Cicer arietinum L.)

Pages 109-117

تاثیر حرارت دهی بر خواص عملکردی آرد سویا

Pages 119-127

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,948,888
PDF Download16,088,042