(2012). بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روش‏های خون‏گیری و یخ‏گذاری. , 9(36), 21-31.
. "بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روش‏های خون‏گیری و یخ‏گذاری". , 9, 36, 2012, 21-31.
(2012). 'بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روش‏های خون‏گیری و یخ‏گذاری', , 9(36), pp. 21-31.
بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روش‏های خون‏گیری و یخ‏گذاری. , 2012; 9(36): 21-31.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,961,297
PDF Download16,091,312