Number of Articles: 11

تأثیر غلظت نمک روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سفید آب نمکی ایرانی

Pages 1-10

تاثیر عصاره‌ی سیر بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی مهوه تولیدی از ماهی آنچوی (Stolephorus indicus) تازه و خشک

Pages 11-20

مقایسه کارایی آزمون های کیفی طبقه بندی گندم با تاکید بر روش نوین ژل گلوتنین ماکروپلیمر

Pages 21-34

بررسی رشد و تولید 2CO در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه مناسب برای تولید مخمر نانوایی

Pages 35-44

تسریع رساندن خرمای مضافتی به وسیله آب و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم داغ

Pages 45-52

اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای

Pages 53-60

ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ

Pages 61-72

استفاده از میکروسکوپ اپی فلورسانس در مطالعه ریز ساختارخمیر نان

Pages 73-83

بررسی میزان سرب و کادمیوم در قارچهای خوراکی پرورشی در سطح شهر تهران

Pages 85-91

اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی

Pages 93-104

ارزیابی میزان آلومینیوم و برخی از عناصر سنگین در چای های پرمصرف شهر تهران در سال 1386

Pages 103-110

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,584
Article View20,298,648
PDF Download16,231,004