Number of Articles: 12

تاثیر زمان نگهداری در دمای محیط بر خصوصیات نان نیمه پخته حجیم قالبی

Pages 1-10

بهینه یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده

Pages 11-23

کاربرد طیف سنجی رامان در بررسی غیرمخرب پارامترهای کیفی گوجه فرنگی

Pages 25-33

بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O157:H7 در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبی

Pages 35-42

سینیتیک خشک کردن دانه های انار و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو

Pages 43-53

ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم

Pages 55-64

تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو

Pages 65-72

مقایسه اثر اسید فرولیک و اسید تانیک بر پایداری رنگ و ویژگیهای ارگانولپتیکی آب انار در زمان های مختلف نگهداری در دمای 5°C

Pages 73-83

بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما

Pages 85-90

بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون و اثر آن بر کیفیت روغن استحصالی در منطقه گلستان

Pages 91-98

تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف

Pages 99-106

فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید

Pages 107-117

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,797,671
PDF Download15,996,954