تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 7, Volume 7, Issue 27, 1389, Pages 65-72 PDF (191.83 K) | ||
| Abstract | ||
| یکی از بهترین روش های کاهش هزینه حمل و نقل و افزایش عمر انبارمانی میوه ها و محصولات کشاورزی خشک کردن آنها می باشد. میوه خرمالو (Diospyrus kaki L.) به منظور خشک کردن، تهیه برگه و بررسی ویژگی های کیفی آن در رطوبت اولیه .wb 21.75% مورد مطالعه قرار گرفت. ویژگی های کیفی مورد بررسی در این تحقیق شامل شیرینی، رنگ، نرمی، قابلیت جویدن، عدم گسی و بو بود. در این تحقیق از 26 نفر در محدوده سنی بین 25-30 سال برای انجام آزمون چشایی استفاده شد. سپس با انتخاب 3 سطح رطوبت 5، 10 و 15% و بررسی داده های آزمون چشایی، نتایج نشان داد که اگر چه سطح رطوبت %5 دارای بیشترین مزه شیرینی و عدم گسی است اما سطح رطوبت %10 حداکثر مطلوبیت جویدن، نرمی و در نهایت بیشترین مطلوبیت کلی با امتیاز 85.13% را به خود اختصاص داد. در نتیجه به نظر می رسد برای تهیه برگه از میوه خرمالوی با رطوبت اولیه مشابه بهتر است از برگه های با سطح رطوبت %10 استفاده شود. | ||
| Keywords | ||
| ویژگی های کیفی; آزمون چشایی; برگه خرمالو | ||
|
Statistics Article View: 136 PDF Download: 95 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,576 |
| Article View | 19,918,009 |
| PDF Download | 16,074,673 |